Još jedan BS, jeej... mislim DS... not really...
Hideo Kojima je započeo rad na novom naslovu
Kojima je izjavio ove godine da ne radi na silent hill niti metal gear igri i kako nece u buducnosti raditi na istima. Stvarno mislim da bi se trebali malo bolje neki izvori i informacije provjeriti i tako uopce ne bi bilo potrebe za spominjanjem te dvije igre u ovom clanku jer je to cista glupost i opovrgnuto od strane samog H. Kojime...
Štogod da bilo, vjerojatno će biti dio novostvorenog strand žanra i strand gameplayja. Nema razloga da odustane od tako fantastično osmišljenog koncepta koji pomiče granice, složit će se kritika.
Ali da, kontam da bi mogao biti i anime. Rekoh već da je Kojima prava osoba za to. Ne može se izgubiti od svoje "japanštine" u igrama i to će prepoznati svi koji su gledali više od par anime serijala.
greyback "Izgleda kako su to sve bili pusti tračevi, jer nove informacije upućuju na nešto sasvim drugo."
Da ali da je autor upucen, ne bi bilo toga "izgleda" nego bi, ako vec mora, pisalo "bili su to pusti tracevi", ali smatram da nakon sto je sami Developer demantirao te fenbojevske gluposti, i novinari i portalovci trebaju prestati s nebulozama.
Jebo vas i sajlent hill i mgs. Obje francize su otisle u kurac nakon davne 2004. godine...
Nek napravi Death Stranding 2, al bez priče, ideš samo i nosiš pakete.
Hvala na kritici, ali bojim se da nije bila konstruktivna. Kao što je greyback napisao, demantirao sam glasine odmah u idućoj rečenici tako da to što si napisao ne drži vodu. Svejedno hvala.
Također, kao što si ti fenboj hejtanja pa redovito to i radiš, tako mi drugi koji smo fenbojevi određenih igara se volimo nadati novim naslovima.
- Uređivano
Već mjesecima se suška kako bi Silent Hills mogla biti PS5 ekskluziva, a možda i novi nastavak Metal Gear Solida nije isključen nakon što se pročulo kako je Kojima zainteresiran za otkup prava na franšizu. Izgleda kako to sve bili pusti tračevi, jer nove informacije upućuju na nešto sasvim drugo.
Ovaj dio teksta ti uopce nije trebao i prepun je netocnih informacija. To sto ti smatras i mislis je nesto drugo.
Ne vidim potrebu za tolikom negativom i cjepidlačenjem, a pogotovo nad tekstom čovjeka koji je tek počeo pisati za portal i još se uhodava. Ni meni ne sjedne uvijek sve što se napiše na portalu, ali mi ne pada na pamet filozofirati ljudima koji se trude.
greyback nisam ni gledao tko je pisao tekst jer sam mislio da je Flipper autor, posto on zna nerijetko dezinformacije siriti, ali mi je sada jos vise drago sto sam reagirao u nadi da ce decko provjeravati informacije kojima barata i tekst drzati sto cisci od nebuloza gotovo nevezanih za naslov clanka.
Neka se autor ne ljuti, nepotrebno, jer nije mi namjera tu nekoga napadati, sto nisam ni ucinio
Ja sam čuo glasinu da Kojima radi novi Metal Gear Solid čija se radnja odvija u gradu Silent Hill. Liquid Snake je oživio i ulovio Solid Snakea, te je i sebe i njega povrgnuo tretmanu nanomašinama. Sad Solid izgleda kao Geoff Keighley, a Liquid je Conan O'Brian.