Pitah jednom jel valja Tales of Berseria al ne dobih odgovor.Vidim da štancaju Tales igre svako malo.

master_x Dobra je Berseria, ali neki 75/100 rang rekao bih, kombat je super recimo, prica mracna i samim tim meni skroz k, ali malo taj semi-open world izgleda pusto i glupavo. Draza mi je Vesperia puno.

foggy Meni je bolja od Vesperie, priča djeluje ko da je zamišljena s početkom i krajem. Kod Vesperije imam dojam da su samo pobacali unutra sve šta im je palo na pamet. Možda je jedino malo preduga, mogle su zone bit manje i bez toliko praznog hoda.

sanzo Vesperia stvarno ima cudnu pricu, ponekad dosadno i razvodnjenu nepotrebno. Ali mi Vesperima ima svijet bolji 800 puta, lokacije su predivne, linearne ali sa smislom, dok Berseria ima proplanke koji su toliko pusti i jadni da mi je bilo muka vidjet na sto je namco spao s tim semi open world pristupom.

Vesperia mi ima genijalne weapon skillse i odlican rpg sistem, ali losiji fajt. Berseria kad ti zenska vristi kad koristis special, jao....Tak da mi obje igre imaju svoje prednosti ali sveukupno je Vesperia meni bolji naslov.