Na ovo mozes samo rec "Hvala" i podrzat developera kupnjom
CDPR potvrdio da će Cyberpunk 2077 dobiti besplatnu next-gen nadogradnju 2021. godine i nećemo igru plaćati dva puta
- Uređivano
Kaj hvala?
Hvalio bi developera da kupiš igru, igraš na svom PC-u, kasnije igraš na bratovom koji je jači pa ti izađe free update koji unlocka frame rate i rezoluciju?
To je ista situacija, nema razlike u sadržaju igre kao što je to bilo sa PS2 na PS3.
Smatraj ps4 i ps5 konfiguracijama, bilo bi bedasto naplaćivati proizvode na temelju toga.
Očekujem da ovo postane standard i pravilo.
Mene najviše zanima da li igra imati u cross save funkciju, da save prenesem na PS5 u nastavim tamo igrat.
Jer ju želim igrat na PS5, a dam se kladit da ću ili dobiti kod za igru ili će biti na nekom brutalnom sniženju i popustit ću i kupit. A kad mi već bude u libraryu teško da ću se oduprijeti da ju ne zaigram. Dok se sve to desi, plus uzevši u obzir da je igra dugačka, dotle će već i PS5 verzija biti vani pa bi bilo zgodno nastaviti na PS5 tamo gdje sam stao na PS4.
Simple.
Totalno suprotno od simple pocni igrat na ps5, a ne kvariti dozivljaj na ps4. Simple
Ova se kupuje i prelazi na ps4 pa se kupuje na ps5. Jer to ova igra zasluzuje kao i CD Projekt RED, za razliku od the last of drloga. Simple.
yakuza_stinger sto bi kupio dva puta igru ako dolazi bespla nadogradnja verzije lol! logiko...
chono7
A gle, uvijek mogu jednostavno čekat, kao što sam čekao sa Watch Dogs da ga odigram na PS4. Teško da će do PS verzije biti neka mega akcija da me baš navabi da uzmem PS4 verziju. A da ga igram na PCu, taj crtić nebuš videl Na PCu se igraju nogometni menađeri, Simsi, Cities te Evil Genious. That's it. Za sve ostalo tu su konzole <3
maverick procitaj ponovno pa ces shvatit. Ako ne ide, jos jednom.. I tako u krug
- Uređivano
yakuza_stinger procitao i ne vidim po cemu zasluzuje. nisi baba vanga da znas kakva ce igra biti i dali zasluzuje...ali tvoj novac, sto se mene tice mozes i sleper toaletnog papira sa njime kupiti. nije ni witcher 3 na ps4/x1 launchu zuasluzio punu cjenu lol, a kamoli double dip. sada je vec druga stvar...
Kaj si zivcan koji penis. Pravilo je sasvim jasno, cyberpunk se minimalno 2x kupuje.
yakuza_stinger pa nisam lol. da drzis do sebe i do deva onda bi kupio na GOG-u, tako da ove pezant inacice se ne broje. bolje da si lovu na kurve ostavio
Bit će free na GOG kao i prvi Witcher, taman ću onda imat PC za to pokrenuti. Nego, kad će taj update za igrati W1 kontrolerom?
Nikad, jer je w1 nemoguce igrati kontrolerom
yakuza_stinger kako smo krenuli mozda igra izađe dok ju moj sin može igrati.
u 11 mjesecu će biti koronav2, pa aliens, pa turbokorona, pa korona ultimate, pa aliens with anal probes. Brate vec mi je pun kurac čekati ovu igru.