Jako dobro napisano. Ono što mene još fascinira je igra čekanja oko otkrivanja cijene. Nije više uopće tajna da Sony čeka Microsoft, a Microsoft čeka Sony. S tim da je Sony u puno boljoj poziciji. MS sebi ne smije dozvoliti ne puno skuplju, nego niti malo skuplju konzolu od PS5. Sony s druge strane ne smije samo ponoviti PS3 scenario kad pričamo o cijeni, a to sam siguran neće napraviti. U svakom slučaju, do kraja ljeta će morati otkriti cijene i ponuditi pre-order konzola.

Iskreno ja ne znam otkud toliko razočarenje igrama? Pa niste valjda očekivali 2h prikazivanja 1st party AAA hitčina? Naravno da su prikazali dio AAA i dio manjih igara. Nije bezveze Shuhei Yoshida stavljen kao glavni za male timove i "indijance". Od AAA naslova prikazali su sasvim dovoljno naslova za PRVU RUKU. S tim da će do izlaska konzole na sljedećim eventima prikazati sigurno još naslova.
Također, ostavljaju asove u rukavu za slućaj sa M$ bubne neki hit pa da imaju ga čime "potpkopati" i pokazati za Sony to može bolje.
Da je event bio vanserijski, nije. Ali da je bio imalo lošiji od odličnog, isto nije.

Mislim da će Sony ići svjesno s gubitkom u prvih godinu dana, nema šanse da ovakva konzola košta za proizvodnju kao i PS4 na launchu. Sve što nije preko 500 novaca je ok, jeftiniji model bi mogao biti 400-450.

Cim sam procitao u naslovu "mlake igre", necu ni citat dalje.

PS2MASTER pročitaj tekst,. Mislim da ćeš se složit na kraju.

Realno, nedostajalo je gameplay prikaza i konkretnih datuma. Što nije na kraju nužno loše, jer sve to je sačuvano za neki kasniji prikaz, dok je istvoremeno napravljena ogromna promocija.

Uglavnom se slazem, igrama manje vise nisam impresioniran, za dojam ne bi bas rekao da je los vec dosta prosjecan. Konzola izgleda brutalno, iznad svih mojih ocekivanja, ukljucujuci i ds5. Demon's souls remake mi je osobno system seller jer ga nisam odigrao nikad za razliku od ostalih igara u fransizi. Dobro, Ds2 sam pred sami kraj, to zavrsavam.

Očekujem još jedan PS5 event do kraja ljeta.

Koliko san vidia, danas ima preorder ili najava za preorder za azijsko trziste, 700 dolara ps5 sa dodstkon za cd, a 600 dolara bez. Ja sta san vidia u onome sta su prikazivali je osjecaj da ce se nacin igranja prominit, sam gameplay i pokreti, sve

Kada su krenuli I pokazali gameplay za GT7 I Ratchet mislio sam da ce tako I nastaviti, na zalost nisu. Da su me prikazane igre razocarale, apsolutno nisu, skoro mi je svaka ostavila pozitivan utisak, barem dok ne izadju.Pokazali su neke ocekivane igre I neke nove. Nije sve za svakoga, ali svi opet tolko hejta su popile ove manje igre da je to bas besmisleno.
      Opet stvarno kako su krenuli sa prve dve igre ocekivao sam vise sirovog gameplaya, nije mi smetalo ono za GTV ali je koji kurac 🙂

skotnapuma Prestani gledat takve stvari jer su skroz missleading. Nema tog boga da itko uspije prodati konzolu za 700 usd. Nema fakin šanse. To je samoubojstvo. Osim ak nisu neki drugi dolari ili na jebenim Brunejima.

Smao copy paste sa fejsa:

Bas da, mlaka prezentacija. Mos mislit. To sto nas vec tjednima teroriziraju sa kojekakvim leakovima, mi sami sa kojekakvim nagadanjima i tu odavno nema nekog iznenadenja. Pojavi se demons souls: ah to smo ocekivali, pojavi se gran turismo 7: sto bi drugo i stavili za launch bla bla

Mada, spiderman 2 vec za holiday 2020 nisam ocekivao. Bravo! To je trebalo biti na kraju sa horizon.

Slazem se sa masterom u potpunosti.

EDIT:
      Znam da ciljate i na ne prikazivanje dovoljno gameplaya ali pokazali su maksimalno u tom kratkom vremenu od svake igre ili gameplay ili story. Da je pak trajala 3h rekli bi da je dosadno. Ovako je izvucen maksimum i jos + na to gore spomenuto leakovi i predvidanja i to je to 🙂

Horizon 2, GT7, Spiderman 2, Hitman 3, Demon Souls Remake, Resident Evil 8...
      Za ovaj lineup ne bih se složio s izrazom "mlako".
      S druge strane slažem se i najveći problem je što nismo vidjeli gotovo ništa gameplaya
      za većinu naslova.
      I slažem se da je fokus trebao više biti na SSD-u. Drago mi je i uvjerio sam se kada su pokazali Ratcheta da to nisu bile prazne priče. A to je samo početak.
      U svakom slučaju ne bih imao neka prevelika očekivanja barem prvu godinu dok će još uvijek biti puno crossgen naslova.

Generalno se ne slažem da je bilo mlako ili nešto slično.

Ne znam što se točno očekuje? Ogromni AAA lineup? Nemoguće.

Dobili smo Spidey, GT7, R&C, Demon's Souls, Horizon 2, Resi 8, onda ona stvar od Squarea, Hitman 3, prikaz konzole i sve periferije + poneka zanimljiva indie igra za koji inače ne bi ni znao ni pogledao.

Ne znam. Me ni je sve do bilo dobro i nemam neke velike zamjerke, a vidim da i velika većina igrača nema neke zamjerke. Svi žele doznati još više, što je bio i cilj.

mda gt s kampanjom i rachet su mlaki i horizon 2 je mlak, promjeni terapiju, prozac bi bio primjereniji....

S obzirom da se radi o predstavljanju cile nove generacije, slažem se da je bilo mlako. Ka šta je rečeno u članku, ništa osim Ratcheta nije uopće pokazalo PS5 mogućnosti niti mi je osobno ijedna od igara izgledala pretjerano zanimljivo. Još me od svega najviše privuka novi Resident Evil svojom atmosferom. I dalje me više uzbudija novi CGI trailer za Mafia remake nego cila ta konferencija. I ka šlag na kraju, ni nova konzola mi se nije svidila.

A koji je sad uopće sljedeći event na kojem bi tribali vidit novih igara?

EDIT: Skroz zaboravija na ovaj PC Gaming Show. A iza toga?