OMG koji dan. Koje dvije igretine.
Recenzija | Desperados III
Odlična reca. Fantastično. Nagovoriti ćeš me još da ovo zaigram kad dođe na next gen.
Mislim da ovakav dan dugo nismo imali u gamingu. Za širu publiku se ne može fulati s TLOU2, a za one koji vole izazov i strategije, Desperados 3 je san snova. Toliko se veselim idućoj generaciji jer si ne mogu ni zamisliti što nas čeka s većom slobodom u stvaranju.
Flipper Odlična reca. Fantastično. Nagovoriti ćeš me još da ovo zaigram kad dođe na next gen.
Hvala ti! Toplo ti savjetujem. Ako si igrao bilo što Infogramesovo i svidjelo ti se, ovo je no-brainer, mora se odigrati. Ako voliš izazov, ovo će te fino natjerati da promozgaš i razmišljaš outside the box. U svakom slučaju, neopisivo sam sretan što se strategije lagano vraćaju.
Igrat će se, samo ne sad odmah. Shadow Tactics im je bio odličan, dok se uvijek rado sjećam prvih Desperadosa. Tad sam još bio u srednjoj i svi su skoro to igrali, brijem da je pomoglo što za igru nisi trebao imati ni grafičku, hahah.
Jedini način da moj mozak procesuira da je ovaj polu-indie shovelware dobio veću ocjenu od TLOU je taj da računam da je maksimalna skala za ove igre 50, pa je realna ocjena na skali 100 u biti 47,5. To je već ok.
Mislim da će Fico biti uvrijeđen počevši od nerazlikovanja termina "procesirati" i "procesuirati". Jao si ga tebi, Vedo.
@weky iskreno kad sam vidiio recenziju od flippera ja sam po tekstu očekivao barem 96 realno.
Pojedinci bi trebali poceti razlikovati ocjene po zanrovima. Usporedivat ocjenu tlou2 i desperadosa 3 je suludo. Medutim, s druge strane, vec sam postao nestrpljiv kakav ce @weky izljev ovaj put napisati. I nije razocarao jedino sto se malo ukakio, pa nije htio doci na Discord da vidimo kako barata "znanjem" verbalno. Sto kazes @fensisuperstar?
@Fico nista manje nisam ni ocekivao od tebe! Bravo! Iskrene pohvale za napisano, gust je citati tekstove na ffa!
Postoje samo dva žanra - dobre i loše igre.
Postoje i dvije vrste clanova ovdje ocito, oni koji se ne brukaju i ti. Da imas sta pametno za reci, dosao bi na chat jucer i pokazao svoju raskos. Ajd begaj iz teme, toksas naveliko vec
weky i onda postoji weky koji nije dosao na discord
ne možeš uspoređivati 2 žanra. tj možeš ali ne bi bilo fer..
fensisuperstar Bit će Ubisofta.
- Uređivano
Shadow Tactics mi je bio odličan i malo sam šupak jer sam skinuo pirata i igram ga no kada igra izađe kupuje se...
Ovdje je mnogo toga unprijeđeno, a u oči mi upada da se likovi bolje kreću te sam na netu našo i razlog - ovog puta je korišten mocap
Igram na Desperado težini sa samo pet save slotova; Tako mi je igra "realnija" i mnogo izazovnija. Nema bezglavog trčanja ispred AI dok on skuži da smo to mi; odmah reagira i treba drugačije pristupiti;; kao i Showdown mod - ne pauzira se igra nego i dalje je real time...
ovo je ona prva misija, (prva prava) sa vlakom... Mislim da se ne može proći bez da otkriju tijelo ili se digne alarm - jer nakon šta bacimo dinamit oglasi se alarm i nemože drugačije...
Ovaj pregled na kraju je super, hehe
Inače, likovi mi odmah djeluju mnogo bolji nego u Tacticsu; imaju nekako više karizme.
Igra izgleda jako dobro; uz sharpening i render scale na 200 izgleda oštro sa dobrim AA...
Render scale 100; bez radeon sharpeninga ----- Render scale 200; sa 80% radeon sharpeninga
I zvukovi su odlični! Super
Kratki video clip...
- Uređivano
Druga misija; eliminacija Wild Marge -- među ostalim!
Veliki, ali veliki plust naspram Shadow Tacticsa - interijeri!
Nadam se da će Mimimi nekako doć do licence za komandose i ponovno napravit vrh u RTT žanru!