master_x Icek Točno to je i meni prvo palo na pamet.Takav dizajn oni rade.Al očito je unutra neki ogromni ventilator.
chono7 Ruzno, izgleda kao ona odvratna "gaming" kucista Jos ovako polegnuto izgleda kao usta plavetnog kita 😁
Icek chono7 Ruzno, izgleda kao ona odvratna "gaming" kucista Jos ovako polegnuto izgleda kao usta plavetnog kita Moram se složiti s tobom. Plus kombinacija izgleda i boja mi daje dojam kao da je sklepano od najjeftinije plastike. Onaj fan made od neki dan koji je iuzgledao kao super slim PS3 je meni možda i najbolji (makar da je cijeli bio u onoj bijeloj boji).
Tuhy Ljepši komad hardwarea u životu nisam vidio. Trudim se bit trezvezan i objektivan, al jebeš mi sve, predivan je. Ništa vodoravno, okomito ide...jebeni predivni monolit
Fenix Kako mi je drago da su išli riskirat ovaj put. Prejebeno izgleda. Treba imat muda za izvest ovako nešto. Makar mi je sasvim jasno da se nekome neće svidjeti. Ali koliko vidim puno pozitivniji je odjek nego nekad s PS4.
krpa Dobro izgleda. Elegantan, futuristički dizajn će se zgodno uklopiti u moderne interijere. Šteta što moja soba ima 20-30 godina stare regale i blago odvojene parkete pa će izgledati kao space shuttle u 17. stoljeću.