• Gaming Vijesti
  • Čovjek koji je prvi razotkrio BF1 kaže da se priprema Battlefield 3 Remastered

Radije Bad Company 1 i 2 Remastered u kompletu sa trečim nastavkom.

Auuu, kakav spektakl ako bude točno. Može.

@Fenix Ako stvarno izađe remaster bilo bi lijepo da se koji put skupi FOX kao prije 9 godina. 🙂

Definitivno najbolja BF igra do dana današnjeg.Ali ne igra mi se ponovno sve isto sa uljepšanim teksturama.

maverick ja bih volio remaster

Tko god da se ulogirao u maverickov account neka se izlogira odmah uz javnu ispriku. Maveriče ne brini, znamo da to nisi bio ti, vjerujemo u tvoj prezir prema remasterima 😃

Hmm...nema mi smisla.Davati remaster najbolje igre u serijalu pored nove igre odnosno reboota.

19marksman89 Ni meni nema smisla.
    U svakom slučaju ako zaista misle izbaciti remaster nadam se da to neće biti samo bolja grafika nego da će ubaciti neke mehanike iz BF5. Npr. revive animaciju i slično. Dodati još neke sitnice, stvari koje imaju novije BF igre.

Meni ima smisla za konzole jer nisam imao priliku igrati na PC dok je bilo popularno. Želim igrati najbolju BF igru s puno boljim vizualima na konzolama gdje bi sigurno u roku odma napunilo servere. Ljudi će kupovat, koliko god bilo glupo ili ne. Ja plaćam odma.

I ovo što Nenad kaže, ovo je minimum minimuma da poprave animacije i ubace pokoju moderniju mehaniku.

Ma sve to stoji, ali Marks je full u pravu. Uz toliku gomilu konkurencije, oni idu dodatno splitati community.

Pucaju u vlastitu nogu i vjerojatno će najviše najebati upravo nova igra.

BF3 je već potvrđeno dobar, ispeglan i samo ga trebaju minimalno dotjerati. A nakon nekoliko osrednjih nastavaka, igrači su jako skeptični za novi BF.

Fenix Kada kažem da "nema smisla" mislim na to da mi je čudno jer novi BF navodno izlazi na blagdane 2021. Kada onda misle izbaciti remaster? Ne vidim koliko bi bio pametan potez izbaciti dvije igre u isto vrijeme ili u razmaku od nekoliko mjeseci.
      Što se same igre tiče "take my money". Želim remaster.

Pa čisto kao money grab kao što Activision radi sa svojim Codovima. Igrao bi i kupio čisto nostalgije radi ali sad negdje prije PS5 i novog BF-a. Možda nas i nebi držalo dugo kad bi shvatili da sve gledamo kroz ružičaste naočale nostalgije (kako bi rekao @Icek )

Sad pogledajte ovo i recite dali treba dorađivati animacije 😃

Popravljati animacije u BF3 nema smisla. Pa igra je i danas tehnicki superiornija od bilo kojeg CODa primjerice.