• Gaming Vijesti
  • Senua’s Saga: Hellblade II razvijena i prezentirana na Unreal Enginu 5?

Igra je rađena na engineu koji će devovima biti dostupan tek 2021. Microsoft, jeben damage control na dan Sonyeve pressice hahaha.

ček ček ček. Unreal engine 5 kojim je predstavljena playstation 5 "snaga" i praktično reklama za njihov revolucionarni SSD, koji po samom Epicu izlazi tek 2021 za devove je engine kojim se razvija igra koja neće izaći za PS5 i to kao najava u 2020.
Kakav šamar 😃

Ahhaahahahahahaahaha! Kakav burn!

fensisuperstar "The footage shown was captured in-engine and reflects the power of Xbox Series X available to developers to deliver new universes, experiences and games in ways you have never imagined." Ko tu koga onda 😃

Sony peca u mutnom 🤭 nista cudno s obzirom na suradnju s Epicom

I to je jedino sto je bitno ovom supku. Ne mogu vjerovat kakav potez MSa 😁 ovo je ona situacija kada mlatis bossa i taman pred kraj njegovog health bara, on drmne potion i restora cijeli bar

fensisuperstar Al daj vidi tu facu hahahah, pa to je križanac ljame, čovjeka i Unreal Engina 5 hahaha 😃

Giphy -

Kako u 5 gifa objasnit što se dešava između sonya, epica i microsofta 😃

Giphy - pay me set it off GIF
    Giphy - Tell Me A Story What GIF by CBS All Access
    Giphy - pay me master p GIF by I Got The Hook Up 2
    Giphy - aint nobody got time for that GIF

U isto vrijeme: Microsoft
    Giphy - Take My Money GIF by memecandy

😃 uh ovo će odjekivati

Moze se maknuti upitnik u naslovu 😁 ovo je potvrdeno i legit! Igra je vec debelo u razvoju upravo u Unreal 5. Ajme Sony moj kako lose

Ja mislim da ste vi zabrijali i da Microsoft radi damage control. Hellblade trailer je bio prerenderiran, a UE5 je placeholder.

chono7 To je klikbejt, učili su me da moram bit kliktabilan.
      Sony kupi kablove lagano 😃

@weky i UE5 demo je bio prerenderiran. Your point?

Da evo sony se trese sav lol. Bas me zanima kak ce izvuc snagu iz SXa kad ce hellblade doc i za xbox one.

Koga briga za Box! 😂 Poanta je da su srali na demou

Par dana nakon PS5 prezentacije rekli su da se demo vrti sasvim ok na jačem laptopu i Samsungovom 970 SSD-u. Nije da je engine ekskluzivan za bilo koju platformu u ovoj novoj iteraciji, skalirat će to naknadno i do mobitela ako treba, samo pitanje što će sve podržavati od naprednih funkcija i efekata.

Dan poslije, imali su spremne benchmark rezultate odmah na upit. Namjerno je istaknut gaming laptop, a ne gaming kanta, jer je ocito sto bi to znacilo za cijeli Sonyev PR.

Zero Par dana nakon PS5 prezentacije rekli su da se demo vrti sasvim ok na jačem laptopu i Samsungovom 970 SSD-u.

Ovo su izjavili neki Kinezi koji ni nemaju pristup engineu, Sweeney opovrgnuo valjda 300 puta već.

Nije da kažem da ne vrti "malo jači laptop" (s 2080ti kako su tvrdili), već samo kažem da je opovrgnuto.