Ja sam obrisao Black Ops 4 da mogu skinuti patch. I taj cirkus je imao 175 giga u trenutku brisanja.
Premalo prostora na disku zbog CoD: Modern Warfarea? Evo kako možete smanjiti igru
weky ako nemaš flat/optiku ovo postaje teški hassle jbt
"Fensi, tko nema flat internet doma neka ne igra igre." Evanđelje po Filipu.
Nesmeta mi skidat tih 30ak gb posto imam optiku, ali nekuzim foru... skidamo 30, a na konzoli samo zauzima 4 gb.
No ajd, rekli su da rade na tome kako smanjit velicinu igre. Budemo vidjel sta ce bit od toga... poznavajuci njih mozda za kojih god dana i naprave neki pomak lol
Soul prepisuje stare fajlove. to je i kod path of exilea bio problem na steamu pored njihovog OG launchera. jedan te isti patch ali na OG launcheru je manji.
Ja sam obrisao kompletno to smeće od Warzonea sa HDD.Svaki update im je po 30-40 GB.
Problemi s pohranom?
Ja sam pri instalaciji igre izabrao samo ono sta mi treba za warzone.
- Uređivano
Zapravo da se nadovezem na clanak, postoji i nacin za PS4 igrace isto. To je nazalost problem opcenito Sonya, sta ne dopusta da "DLC" (u ovom slucaju data packovi) mozete obrisat kada su jednom instalirani, a microsoft je to omogucio jos od X360. Izlaskom Warzonea, sam klijent igre je redizajniran pa ako kupite punu igru digitalno onda kupujete zapravo besplatni warzone kao bazu installera i onda dobivate pristup ostalim packovima, ukljucujuci i ove koje Xbox igraci mogu brisati. Dakle ako ste recimo odigrali kampanju i coop ne igrate, a imate digitalnu verziju onda vam je najbolje da obrisete CITAVU igru i nanovo stavite skidati igru te u opcijama pored base igre (koji je prakticki besplatni warzone) stavite skidati samo MP i Compatiblity packove pa cete tako smanjiti igru na hardu. Najgora je verzija ako imate na disku, onda morate uvijek imati kampanju i ogromnu igru jer to koristi OG installer, dok digitalna verzija ima novi repack vec nekoliko mjeseci.
Da ponovim - ako imate digitalnu verziju sve obrisite i skinite opet, te tako mozete i kampanju obrisati skroz.
Activition bi cak mogao i naplatiti recimo da kupite samo kampanju za warzone ili coop po nekoj manjoj cijeni, buduci da su u potpunosti izgradili sustav za tako nesto.
Da to sam ja napravio...kad mi je crko hard disk morao sam na novo instalirat i onda sam pri instalaciji birao packove samo koji mi trebaju. Samo na izostavljanju special opsa mozete skoro 30GB ustedjet
Ja imam igru na disku, jel moguće ikako skinit i instalirat samo ono sta mi je potrebno za kampanju i mp , warzone me ne zanima?
Jel vredi ovo i za nas koji se igramo na Gospodinu?
Provjerio bi, al na poslu sam.