Atlus me najvise interesuje. Da li su napokon skontali da vole pare?
Više od 50 igara biti će prikazano za koji dan na PC Gaming Showu
Indeed. Ovo bi bilo zgodno vrijeme i da Sega najavi Yakuza Remastered kolekciju za PC. To i eventualno igrivi prikaz Mafia: Definitive Edition na PC-u su čisto dovoljni. Ne tražim puno.
prije samog showa nek netko ode kod Emilija kući za svaki slučaj
Solid_Snake
Atlus muze na najodvratnije nacine (barem persona serijal)....Tako da da, cudim se sto ranije nisu jako udarili na pc front
Odlično, konačno neki event za igre
- Uređivano
Vidio, ni sam nisam siguran bi li ponovno išao odigrati P4 (ili P3), pa makar i tu poboljšanu verziju. Nakon P5 stvarno se teško vratiti starijoj Personi. Ali ako su krenuli u tom smjeru, ne bi im trebao biti problem kasnije portati i P5, što bi bila prava bomba.
Plus, očekivao bi da najave i Catherine: Full Body. K tome bi bilo fer da mi koji imamo običnu verziju dobijemo automatski upgrade.
AbelKOsMos
Nadam se da je to istina i da će neki persona 3 remaster uslijedit nakon nje, ali dugo kruže rumori oko toga i ništa još nismo vidjeli
sanzo
Meni su trojka I dvojka najdraze, ali nije da mi je potreban port ili sta vec na kompu....peticu Ima najvise smisla roknut na pc (meni dobra ali ne kao ove dve)
Atlus bre treba vec jednom da nam kaze sta ae desava sa SMT V....vreme je
AbelKOsMos
Meni je također trojka najdraža, ali postoje 2 verzije igre od kojih svaka ima određene stvari koje u drugoj fale, tako da bi neka ultimate verzija dobro došla, a i mogućnost da se igra na nečemu što nije ps2 ili emulator
sanzo
Da svakako pristupacnost je uvek dobro dosla, meni su ranije draze zbig price I likova, ali ne znam kolko bi ljudi trknulo nazad da kupi personu 3 opet....sa peticom sigurno mogu da racunaju na finu prodaju kao I sa Catherine full body verovatno.
A Atlus je apsolutno fokusiran na maksimalni profit....pogotovo sa persona serijalom, koji je najvise otisao u mainstream I rablazio se.
Ne želim razbijati vaš balončić nostalgije, ali ekipa će pokazati 50+ igara, a vi se zalijepili za 20 godina star opskurni jrpg.
- Uređivano
A slobodno reci za šta bi osim 20 godina starih RPG-ova trebao bit uzbuđen s ove liste. Očekujem hrpu indie igara, hrpu portova/remastera starih stvari sa konzola i možda 3-4 nove zanimljive igre u vrh glave. Vrhunac će bit ako pokažu gameplay mafije, ali mislim da će to bit samo cinematic trailer.
Opusteno....nepostoji nikakav baloncic, postoji prica da ce izbaciti personu 4 golden I mi smo samo diskusovali ko bi sta hteo da vidi na kompu ili sta ima smisla za Atlus preneti na tu platformu(kao sto je P5)