Citam recenziju povrsno svaki odlomak po malo i konstantno je "nazalost", "ruznjikava igra", "ai suigraca katastrofalan", "ne razumijem zasto".... Ocjena 91 hahaha, fantasticno

biver Isčupao si 4 navoda iz 2000 riječi duge rece i vidiš samo to kukanje 🙂 Pročitaj sve, nije bezveze 91 ocjena.
    Kukat treba, treba iznest negativne strane. One nisu uvijek deal breaker kada je sve ostalo vrijedno žanra.

Ma znam, ispalo je fora, ono procitam tih par redaka i samo bitching, a ocjena 91 haha

foggy

Točno to, ne bih ovo ni sam bolje sročio 😃 .

Btw Odlična recenzija 👍

biver

Nisu ti svi ko Metacritic da za svaku sitnicu skinu igri odmah 20-30 bodova 😆

To je obično stil IGN-a. Iskritiziraju igru na pasja kola i onda zaključak "it has little of something for everyone" i ocjena 90/100.

biver Haha, a je malo da, odma sam i ja kradomice bacio oko da nije da sam samo kenjao pa dao 91 😃 Malo mi možda fali entuzijazma, ali igrao sam 240h igru na Wii-u, tako da već sve znam u ovom trenu i samo sam potvrdio gradivo ovdje.

Što ne znači da me igra nije odnesla opet u krasni... 😛 Nisam mislio sve rješavat, na kraju skoro sve i jesam, a vuče me da još malo skupljam, ili da barem taj Epilogu odradim 100%.

Kad se samo sjetimo da Ninty nije htio ovo uopće izbacit na zapad...

alexy Srecom poceli smo vise manje sve "poznatije" fransize dobivati i mi na divljem zapadu. Da nisam Xeno igrao i da vidim trailer ili neki gameplay, stiskalo bi me u prsima, kao sto je to jos uvijek slucaj za zadnji Suikoden koji je samo u Japanu na PSPu izasao 🙁

Zbog tvoje rece sam kupiio DQ11 koji ne igram trenutno zbog one druge igre o kojoj svi sve znaju jer su čitali leakove, pa me nećeš navući da kupim i ovo jer ja sam fan dobre grafike, a ova igra to NEMA. Bok.

Flipper Ma JRPG nije za njubare, kad god vidis taj zanr, bjezi 😃