Tzereen Novi inFamous. Novi NieR. Novi Horizon. Novi God of War. Uskrsnuće Resistance serijala. Shadow of the Damned 2. Okami 2. Bloodborne 2. Neki skroz novi Space IP od Naughty Doga.
marincilic1985 Tzereen Bloodborne 2 se i ja nadam, baš Sekiro igram. Od remake-a se nadam SSX3 i Metal Gear Solid 1. Iskreno nemam nekih želja jer su mi želje već ispunjene sa The Last of Us 2 i Red Dead 2 ali evo poželio sam se auta a i mislim da će biti Gran Turismo 7 na PS5.
DarkPunisher Novi Ratchet/Resistance, Crash, Silent Hill. To je od nekih realnijih scenarija. A ostalog ima na hrpe kaj bi htio al jako tesko da bude. Vidim bit ce razocaranih ovdje, bome ima pustih snova 😀
Fenix DarkPunisher Vidim bit ce razocaranih ovdje, bome ima pustih snov I ja mislim. Koliko mogu toga uopće najavit u sat vremena? 4-6 igara po meni. Sigurno neće puno toga bit prikazano. Računaj da će jedna od tih igara bit nešto tipa Knack i obavezno će prikazat jedan 3rd party indie koji je kao inovativan ali realno nikoga briga... Bit će ljudi razočarani.
emilijo Gran Turismo 7/Sport 2 Ratchet & Clank Astro Bot 2 Sly 5 Jak & Daxter remake Ape Escape remake Uncharted 5 Killzone 2&3 SP only remake Marvel's Spider-Man 2 Crash Bandicoot NBA Street Vol. 2 remake SSX 3 remake MediEvil 2 LittleBigPlanet 4 Rayman Everybody's Golf WipEout Spyro
turok99 Kako god bilo, u četvrtak ću znati kupujem li konzolu odmah ili čekam, ovo mi je bitnije od izgleda i cijene....
emilijo turok99 Kako god bilo, u četvrtak ću znati kupujem li konzolu odmah ili čekam, ovo mi je bitnije od izgleda i cijene.... A baš. Kao da mi je bitno kako će izgledati, ili da li će biti 3500 ili 4000 kuna. Igre su najvažnije.
Garrus_V iskreno, nemam neku igru koju zeljno iscekujem trenutno, mislim novi gow ili uncharted bi stvarno volio ali ne uzbudjuje me previse, mozda bi jos i ponajvise volio gta 6 ali ne cini mi se to realno, barem ne na sony konfi.
emilijo gusterko Days Gone 2 da najave bi baš bilo moćno Mislim da je malo prerano za to. Jedinica je izašla prije malo više od godinu dana.