• Gaming Vijesti
  • Gran Turismo 7 stiže ove godine – kaže tvrtka koja usko surađuje sa Sonyjem

Ili su htjeli skrenuti pozornost na sebe. Free marketing.

Ne znam kada su počeli offloadati razvoj igre i na druge studije, ali ovo je dobar znak. Možda sljedeću generaciju dočekamo više od jednog Gran Turisma, ako bude sreće. Veliko možda, doduše.

Zero Nisu ništa offloadali, ovi se bave izradom fizičkih kokpita koji kupiš i doma postaviš. Ne modeliraju kokpite za vozila u igri.

Aha, nisam znao. Znači sve po starom u PD, izgleda.

Malo je tuzno vidjeti na sta su spale nekoc najvece PS ekskluzive. Potpuni raspad MGS serijala, Gran Turismo kojeg su pretekle skoro sve ostale trkace igre...Srecom tu su ostale ekskluzive koje su popunile prazninu, ali kad se sjetim svih onih najava za GT i sto ce sve bit moguce sa novim konzolama itd itd. a na kraju igra pokupi prosjecne ocjene.

Sport je bez premca najbolji GT nastavak i prijeko potrebito osvježenje serijalu. Ja se iskreno nadam da ne rade još jedan klasičan nastavak jer bi to bilo pucanje u nogu samo takvo.

Treba znati cijeniti dobre stvari, kome je GT4 najbolji nastavak neka ga igra. GT Sport ima najbolju vožnju ove generacije, najljepše i najbolje staze, najbolji online.

Neka naprave GT7 kao savršeno kombinaciju GT SPorta i ogromnog single playera...za svakoga ponešto.

ikral Online sistem u GT-u je ok, ali beznačajan s obzirom da postoji onakav sustav penalizacije. Iskreno ne vidim ništa toliko specijalno drugačije u GT-u u odnosu na druge u online segmentu.

Vožnja NIJE simulacija, tako da najbliža usporedba bi bila Forza i koju GT definitivno kida bez problema. Nije uopće usporedba.

Assetto Corsa, PC, F1, Dirt, iRacing, Automobilista i sl. se voze puno bolje i simuliraju real life eventove.

Što se tiče Gran Turisma kao serijala, trenutno je po meni najkompletnija igra Gran Turismo 6. Hrpa auta, staza, online lobiji su uvijek bili puni, modifikacije, prava karijera itd.

Nadam se da će GT7 biti GT6 s boljim handlingom i online komponentom GTS-a s značajno boljim sustavom penalizacije.

Nexus Nadam se da će GT7 biti GT6 s boljim handlingom i online komponentom GTS-a s značajno boljim sustavom penalizacije.

Potpis.

Nexus Vožnja je pristupačna, odlično pogođena za kontrolere i volane a opet dovoljno realistična. Online sustav sa klasama je pun pogodak i siguran sam da će sustav penalizacije unaprijediti, kad ga već nisu uspjeli do sad usavršiti. Stalno apdejtaju, dodaju sadržaj (besplatno, ako izuzmemo LH) i vidi se da se trude. Možda će nekome biti bolja simulacija u nekom drugom naslovu ali meni je ovo taman. Pcars, F1, Dirt, AC, Forza, sve sam vozio, GT jedino nisam brisao sa HDD. Volio bih da sam se uspio zaljubiti u Pcars kao u S2U ili u DIRT kao U Colina 1,2,3 ili u Forzu 7 kao... hm, da. Jebiga, nisam. GT Sport i ja smo kliknuli na prvu i to je to, meni najbolja vožnja do sad, još tamo od GT2. GT2 je najdraža.
          Jesam, prestao sam voziti, prodao volan, ne mogu do PS4 od klinca (Apex Legends) i odvozim nekad FH4 ili Forzu 7 a uzvišeni cilj mi je završiti Forzu Motorsport do mirovine ali GT Sport trenutno nema konkurenciju.