Kada na posao ustajete u pola 7, supruga vam u 2 sata ustane po noći i viče da niste normalni, a taman ste poginuli od bossa po 25. put i na kraju legnete u 4 krvavih očiju možemo zaključiti da igramo dobru igru, zar ne? The Surge svakako nije savršena igra i neće pokupiti nagrade za igru godine, ali itekako je vrijedna vremena i igranja!
Recenzija | The Surge
Priznajem, ovaj naslov me više privlači od Lord of the Fallen. Možda zaigram u budućnosti. Setting igre baš mnogo znači.
Inače Flip, ja stvarno ne vidim razlog da se u nekoj bližoj budućnosti ne prihvatiš Souls igara. Nisu toliko teške, niti si ti toliko loš igrač.
niti si ti toliko loš igrač.Al je čkapi. Boji se poginut.
Odlična recenzija :
Upravo sam ga počeo na pc-u.
Pokušao sam ga igrati sa mišom i tipkovnicom...ali ne ide.Gamepad mi bolje sjeda.
I definitivno fatality ti nabaci od uha do uha
Priznajem, ovaj naslov me više privlači od Lord of the Fallen. Možda zaigram u budućnosti. Setting igre baš mnogo znači.Ma Sube igrao sam ja Demon Souls, Bloodborne. Odose živci i vrijeme. I kosa mi opada. Bogami, bas nekad dobijem dojam da sam postao lošiji igrač nego u mlađim danima. Imao sam više strpljenja i živaca. Danas ovog prvog imam sve manje. A i refleksi oslabe s 30+ godina.
Inače Flip, ja stvarno ne vidim razlog da se u nekoj bližoj budućnosti ne prihvatiš Souls igara. Nisu toliko teške, niti si ti toliko loš igrač.
Bas bi ovo odigrao.
Tesko da ce skoro na red ali odigrat ce se sigurno.
Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk
Lijepo napisana recenzija. Očigledno smo dobili još jednu zanimljivu i dobru igru.
Flipper
+1! Jako lijepo napisana recenzija. Uzimam ovo definitivno! 8)
3 godine kasnije
Pripojeno je 8 postova iz Recenzija | The Surge.|Pripojeno je 8 postova iz Recenzija | The Surge.