Kada na posao ustajete u pola 7, supruga vam u 2 sata ustane po noći i viče da niste normalni, a taman ste poginuli od bossa po 25. put i na kraju legnete u 4 krvavih očiju možemo zaključiti da igramo dobru igru, zar ne? The Surge svakako nije savršena igra i neće pokupiti nagrade za igru godine, ali itekako je vrijedna vremena i igranja!

Klikni ovdje kako bi pročitao cijeli članak na portalu!

Priznajem, ovaj naslov me više privlači od Lord of the Fallen. Možda zaigram u budućnosti. Setting igre baš mnogo znači.

Inače Flip, ja stvarno ne vidim razlog da se u nekoj bližoj budućnosti ne prihvatiš Souls igara. Nisu toliko teške, niti si ti toliko loš igrač.

niti si ti toliko loš igrač.
Al je čkapi. Boji se poginut.

Odlična recenzija  :
Upravo sam ga počeo na pc-u.
Pokušao sam ga igrati sa mišom i tipkovnicom...ali ne ide.Gamepad mi bolje sjeda.
I definitivno fatality ti nabaci  od uha do uha

Priznajem, ovaj naslov me više privlači od Lord of the Fallen. Možda zaigram u budućnosti. Setting igre baš mnogo znači.

Inače Flip, ja stvarno ne vidim razlog da se u nekoj bližoj budućnosti ne prihvatiš Souls igara. Nisu toliko teške, niti si ti toliko loš igrač.
Ma Sube igrao sam ja Demon Souls, Bloodborne. Odose živci i vrijeme.   I kosa mi opada. Bogami, bas nekad dobijem dojam da sam postao lošiji igrač nego u mlađim danima. Imao sam više strpljenja i živaca. Danas ovog prvog imam sve manje. A i refleksi oslabe s 30+ godina.

Bas bi ovo odigrao.
Tesko da ce skoro na red ali odigrat ce se sigurno.

Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk

Lijepo napisana recenzija. Očigledno smo dobili još jednu zanimljivu i dobru igru.

Flipper

+1! Jako lijepo napisana recenzija. Uzimam ovo definitivno! 8)

3 godine kasnije
Pripojeno je 8 postova iz Recenzija | The Surge.|Pripojeno je 8 postova iz Recenzija | The Surge.