• Gaming Vijesti
  • Dark Souls serijal dostigao brojku od 27 milijuna isporučenih i digalnih primjeraka, Dark Souls III u 10 milijuna

Sa Dark Souls 3 sam i krenuo u taj ludi svijet Soulsborne igara.I danas mi je al pari sa Bloodborne-om.

Sve njihovo je jebenica na svoj nacin. Sve bi igrao ponovno.

Zero pa ne igra ti on takve kvalitetne igre. Kaze da ne valja jer nije onakva kakvom ju sam developer nije ni opisao vec kako je on u svojoj glavi zamislio. Isto to mu smeta i kod Sekira, a blage veze te igre nemaju jedna sa drugom To ti je koda od NFS serijala ocekujes ta bude GTR serijal. Radije platinira Knacka lol. E moj @foggy

Tzereen nece ti on to nikada priznati, ali imao sam zestoku debatu sa njim jednom jer je on u zabludi da je Bloodborne Dark Souls. Ni sam ne zna zasto. Realno sva sreca da nije jer boze me sacuvaj nasta ta igra dns lici i kako se igra, ma kakav god da znacaj imala... Ako je Bloodborne Porsche, onda je Sekiro Ferrari, a DS je peglica...

Glupa ti je usporedba.
      Svaka je u svoje vrijeme bila top..

maverick Po obicaju danas si u svom naturalnom moodu, a od gluparija kojih pises slobodno makni ove sto se mene ticu, jer trkeljas, a mislim da sam mogu rec svoje misljenje. Odnosno jesam vec, ali eto, doso gospon toksicni u DS vijest pisat o BB.

Tzereen Naravno da volim, kao i sve njihove soulsborne igre, samo mi nije ispred nekih naslova kao sto su DS1 i 3.

Ali Maverick jednostavno ne moze to slozit u svojoj glavi jer je van njegove "logike" i ukusa.

Ne da se meni traziti kada s trkeljao za magije i jos kojekakve gluposti koje po loru i sustavu combata nemaju sta traziti u Bloodborne, samo zato sto ti hoces copy paste Dark Souls igru. Isto tako si ti spominjao svoj DS u Bloodborne temi pa ti onda nije smetalo. Sjetio sam se jos jednog bisera, smetalo ti je sto se lik u BB ne krece i ne bori sporo kao u DS lol. Taj dio ni dan dns ne shvacam i ne kuzim.

Sasvim je u redu da je tebi DS miljama bolja igra od BB, ali pisati da je nesto lose samo zato jer tebi nije po ukusu je malo cudno.

maverick

maverick Sjetio sam se jos jednog bisera, smetalo ti je sto se lik u BB ne krece i ne bori sporo kao u DS lol

Ovo bi volio da tocno nadjes di sam reko.

Sad si tu izvukao neki overview crno na bijelo necega sto si si izvukao, a nije bas tak. Ali dobro, hejto sam i ja dosta BB, trebalo je, kad je podbacio 🙂

maverick Sasvim je u redu da je tebi DS miljama bolja igra od BB, ali pisati da je nesto lose samo zato jer tebi nije po ukusu je malo cudno.

Maverick glas razuma 😃 A najbolje od svega je sto je ovo savrsen opis tebe samog 😃 Nametac hejta

Ovo sigurno nije opis mene, pogotovo jer uvijek vadim ukus iz kritike, osim kad treba narajcat nekog.

maverick Sjetio sam se jos jednog bisera, smetalo ti je sto se lik u BB ne krece i ne bori sporo kao u DS lol. Taj dio ni dan dns ne shvacam i ne kuzim.

E naso sam, Zerou sam odgovarao kak mi fali Havelov set da se i ovdje mogu kretat ko trula kokos. Valjda razumijes sarkazam, ili si i za to zakinut? To je bilo povezano s armor setovima koji u BB nisu nesto previse relevantni za smjer razvoja lika.

Fenix nam je ukinuo edit, bice spamma

Dosta dobro se i prodao serijal. Svaka čast.

Edit: ja čak imam editiranje. Jer sam faca.

Edit 2: Nakon 1h - mogu, nja nja nja

yakuza_stinger Ajd probaj za 10min 😃

Je, dobri rezultati s obzirom da ostali naslovi nisu u racunici. Steta sta im je online malo crap, ispada da nitko ne igra a toliko se prodalo.

<mod> Daj se primi kutija u Trailsima, trofej neće sam od sebe iskočit </mod>

boze me sacuvaj nasta ta igra dns lici i kako se igra,

Igra se drugačije nego Bloodborne koji je agresivniji i fokusira se na dodge mehaniku, i drugačije nego Sekiro koji se fokusira na parry, al "bms na što to danas liči" komentar nema veze sa vezom jer ispada ko da su Souls igre danas trulo, tromo i neupravljivo sranje.

Niti na remasteru Dark Soulsa nisam osjetil njegove "godine", niti na DS3 koji mi je pri vrhu svih From Software igara.

Upravo komentar koji si uputil Foggyu primjeni i na sebe. To što tebi Bloodborne stil igranja više odgovara ne znači da je DS3 peglica u odnosu na njega, i nema razloga da se prema njima ide podcjenjivački, kak tvoj komentar i zvuči, sorry 🙂

Tuhy upravo se radi o tome da je ds 3 graficki i gameplay update ds-a. ne vidim zasto bih ikada igrao vise onu crknutu kokos, pogotovo kad je graficki oronula. da ne govorim da nekim cudom remaster izgleda losije od originalne igre koju je sada tesko na pc-u i naci. ono sto zelim reci je da su ds3 bb i sekiro superiornije igre od ds-a. ds-u su ostali gotovo besprijekoran level dizajn (nesto sto imaju i BB i Sekiro) i atmosfera i to nisu moje prefencije, nego realnost.

@foggy i sto si se odmah napizdio?! pa istu ovu raspravu smo vec imali i nisam ni htio ulaziti u dubinu, to je vise bila podjebancija, sto si trebao i sam skuziti, zero je. bloodborne je najbolja igra svih vremena (ne i savrsena) i nauci se postivati ju i hvataj se te platine ako imalo drzis do sebe kao gejmera 😃

ontopic, meni je neizmjerno drago sto se ds prodao ovoliko koliko je i to je pokazatelj da se isplati praviti ovakve hc igre