Da li je ovo san? Uz Crash Team Racing i Ape Escape, Tony Hawk 1&2 su mi najdraže igre sa sivonje.

Ovo se obavezno prednaručuje. Razlog više što se za prednarudžbu dobije Warehouse demo.

WOOOOOOOHOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Da li će jedinica imati manual? To je jako bitno.

Pitanje je kakva će fizika biti. Da bude THPS4/UG1/UG2 bilo bi super, samo to znači fundamentalne izmjene u level designu, zadacima i ostalome. Odnosno remaster bi morao biti nešto kao što su Resident Evil remakeovi u odnosu na oriđiđi.

Bitno je da su ubacili Revert i Spine sa 3 i 4

Hoće li bit i isti soundtrack ili ce i to s.ebat kao Wipeout za PS4.

Sudeći po nabrojanim bendovima kao Goldfinger, Powerman 5000, Dead Kennedys, Lagwagon, RATM, Naughty by Nature, Papa Rach, Primus, etc. da hoće. Sad hoće li biti svi ili ne, ostaje za vidjeti.

Koliko vidim, Session i Skater XL su relativno popularni ali su baš hardcore simulacije za skejtanje tako da jedna ovakva arkadetina baš fali. Tko zna, možda skejtig ponovno bude in..bar u igrama.

Više me veseli ova remaster kolekcija nego da Sony najavi bilo koju igru.

I koliko vidim ovo radi ista ona ekipa iz Neversofta

ajme za nas stare ps1 gamere je ovo raj, thps2 mi je najdraza igra sa sivonje. cak mi je i onaj remaster s trojke bio relativno kul, ali ovo je neka druga dimenzija. kako bolesno izgleda 😄

Jel se netko sjeća kad je pred kraj generacije izašao THPS remake za PS3?

Isto su svi bili full hypeani, pa je igra ispala potpuni fijasko. Full ju je pregazilo vrijeme, a to je bilo prije skoro desetak godina.

Vrijeme za THPS 1 i 2 je prošlo devedesetih i danas su te igre za smeće, ipak je 2020.. Skinite ružičaste naočale.

Ho ho izgleda predivno i najbitnije da će biti skoro sve pjesme i split screen. I nadam se da neće ispasti loše kao onaj remake za PS3.
    Kad se samo sjetim koliko sam vremena proveo igrajući TH na PS1 i PS2.

Ne znam...
    Očekujem kvalitetan remaster, ali nakon Skatea teško da će mi ponuditi isto ono iskustvo kao orginalni THPS1 i 2.
    Igrao sam te igre nedavno, nakon drugog prelaska Skatea 3 i zabavno je to, ali razlika između THSP i Skatea je ono Crash Team Racing i GT Sport.

Postoji određena doza arkade u igri koju mogu tolerirati, a ovu u THPS sam prerastao, a muziku tu ionak slušam svaki dan cjeli dan.