Fenix boja1964 a vidiš i sam da su nas izigrali. Odnosno besplatno je, ali ne baš zauvijek. Jadno u svakom slučaju.
PS2MASTER Znao sam da sve ovisi o developerima/izdavaču oće li oni dopustit da se igra BESPLATNO prenese na druge platforme, a ne o proizvođaču konzola.
ikral Izdavače koji budu povlačili takve kurvinske poteze treba kazniti nekupovanjem njihovih naslova ili piratizacijom.
chono7 Znaci samo je Sony kriv za ne izdavanje svojih igara na ostale platforme? Kaznite ih ljudi! Ne kupujte te igre! 😂
foggy Haha, EA kralj. Bojkotiram ih već dugi niz godina, odigram rijetko koju njihovu igru, baš ako me skroz zanima, zadnje je bio SW ali nisam osobno kupio. Najgori publisher današnjice i to dugi niz godina. Masovni bojkot, odurni su.
boja1964 wooddiebone Sva magija PS5 nalazi se u novom SSD disku a ti bi stavljao stari HDD u takvu konzolu i očekivao da radi sa svim onim što najavljuju i što im omogućava novi SSD?
wooddiebone Heat Iskreno, bio bih zadovoljan sa PS4 igrama koje se vrte i izgledaju kao na PS4 Pro bez MP komponente. Sony bi tu trebao povuči oštru crtu i ne micati se s nje.