kamper A ono, ak mislis igrat jednom i trazis nest jednostavno, da se odigrat. Ali, ne znam, sve skupa totalni prosjek a i uzasno je jednostavno i dosta iritantno usput.

probao sam demo na switchu i cim sam vidio nasta lice likovi (dragon quest sindrom gadoce) odmah sam obrisao i pokusao zaboraviti.

ali dobra reca @foggy
nisam bas sve procitao, ali budem jos...

maverick Dobro sad usporedit te 2 bas 😃 Likovi su 10 puta bolji u dq, cak i ona deca imaju smisla i nisu mi bila niti malo iritantna. Ovdje u prvih 10 minuta cujes tolko iritacija da ti bude podne....

foggy Ovdje u prvih 10 minuta cujes tolko iritacija da ti bude podne....

pa sreca je sto onaj tip ne govori u dq11. bas me zanima sta je imao reci na sjevanje munja iz ruke hahaha. salu na stranu mislio sam na izgled likova - djecija slikovnica.

foggy sve te danasnje jrpg sapunice mogu lizati jaja earthbound-u, staroj secret of mana-i, ff6 i chrono trigger-u. sramotno, ali istinito. ako bi ocjenjivali igre prema kvaliteti i brojali te navedene, morali bi novu skalu osmisliti jer ove gore su jedno 5 ocjena bolje od svega dns.

maverick Nemoj kretat u svoj hate mode pliz 😃 Evo ti trials of mana remake, vjeran brutalno orginalu, a nikad dosadnija igra

Žalosno je što jedan JRPG nema onog mesa kojeg zna biti baš u sporednom sadržaju.

Tu mu je to minus a u FF7 Remake niti ne spominje te minuse, jao

Nevezano uz ovu igru,vidjeh na akciji za siću Tales of Berseria igru.Valja li išta?

foggy ma necu, ne boj se. dovoljno je sramotno stanje JRPG-a i bez mog kukanja.

Mana serijal je jako čudan po svemu, ali Legend of Mana bi rado tia vidit u ovakvom izdanju.

Dakle bolje je odigrati lokalizirani Seiken Densetsu 3 odnosno Secret of Mana 2 za SNES nego ovaj poludrlog.

Miro E tebi bi se ova mana svidla

Ja sam zadnji JRPG koji mi se svidio igrao na PS1, tako da ih više ne doživljavam.

weky Koji to? Legend of Dragoon? Legend of Legaia? Legend of Mana? Nemoj reći...Suikoden? Možda Saiyuki: Journey West? Ma garant je Brigandine: The Legend of Forsena.

Chrono Cross