sanctus_ace Nadam se da neće zasrat opet nešto. Znači čemu mijenjati formulu koja radi? Sinoć sam igrao Bf4 dok mi frendovi nisu pošli, prebacim se na overwatch onda, odigram 3gejma I rečem ma jebo ovo, gasim i palim Bf4 😎
Flipper Moderno ratovanje i premium pass. To je ono što trebaju napraviti. Ništa više džabe jer smo vidjeli kako to izgleda.
Fenix Što se tiče Premiuma to moram priznat da nije na kraju ispalo dobro s BFV. Ali zar bi mape bile bolje da se plaćalo? U BFV su kiksali sa apsolutno svim mapama.
sanctus_ace Igrao sam bfv betu, i nije mi se svidio. Bf1 sam igrao neko vrijeme ali brzo dojadi. Hardline mi je bio zabavan i zanimljiv ali su svi prebrzo odustali od njega. Nadam se da će se vratiti coreu battlefielda, nadam se novom bad companyu
pravednik Hardline mi je bio odličan, četvorku još znam upaliti, BF5 upropašten patchevima. Time to kill smiješan. Bullet damage "nerealan". Da na 50 m trebam nekome 2 headshota iz puške spaliti da bi krepao van je svake pameti za ovakav tip igre. Nadam se igri po uzoru na četvorku sa Levolution eventima.
weky Izraz Levolution je umro 2013. Cijeli svijet, Unicef i Crveni Križ su poslali apel neka tako i ostane.