Jel se isplati (od)igrati The Last Remnant? Davno nekad sam ga započeo na X360 i nije mi ostao u lošem sjećanju.

maximalni Pa onako, meni nije legao ali Jelash ga brani zivotom. Ako ti je bio ok, nemas sta izgubit

RE2 je poskupio, najs.

Ponovno?zadnji put kad je bila japanska rasprodaja kupih DMC 5,Monster Hunter World i Resident Evil 2 Remake.Morat ću opet nešto uzet.

foggy Hahahaha.pa nisam Emilijano pa da iste igre platiniram na 5 profila.

Dakle 85% igara se povlači po ovom salu već godinama. Par novi(ji)h naslova, par naslova koji nisu bili prije i sve ostalo reciklaža. Mislio uzet par vizualnih novela za par funti, no sterao Sony u klinac i odustao.

foggy Nikad nema ono sto meni treba. Sve rasprodaje su banana zesca

Ja sam uglavnom kroz ove godine kako se jedno-te-iste igre povlače pokupovao sve što me zanima. Eventualno ostalo ponešto igara koje mi i nisu pretjerano mega zanimljive, ali bi ih kupio kad padnu ispod £10.

Ima tu materijala koliko se hoće:

• cijeli Yakuza serijal + Judgement
        • Ni No Kuni 1
        • Okami HD
        • Dragon Quest Builders 2 (iako bi cijena mogla bit kudikamo niža)
        • .Hack GU Last Recode
        • The Last Remnant
        • Valkyria Chronicles remaster + četvorka
        • YS VIII (oko 280kn što je prolazno jer đubre drži cijenu)

Provokacija:
        YU-NO: A girl who chants love bla bla (vizualna novela puna sisatih cura i profa koje oće jebačinu). Al cijena je malo ipak hmmmm

Cons: Ne znam zašto Legend of Heroes: Trails of Cold Steel 3 nije na sniženju. Onodno niti jedan nastavak nije. Čak ni remstari.
        Navlakuša: Persona 5 - 125kn, al čemu kad je sad tu Royal

Catherine full body vrhunska cijena

A kupio sam RE Zero HD Remake, za 37 kn se isplati imati trofeje.

maximalni

Odličan combat system i zanimljivi sustav upgrade-a oruzja, glavna prića je onak dosta mlaka rekao bi ono na granici prosjeka za jedan jrpg, al ono rekao bih da tih 75kn vrijedi ak nemas nista pametnije za odigrat, dodatnog contenta ima podosta, rucunaj onak 120 ~ 150h ako ides sve rijesavat.

yakuza_stinger Sve si reko sto i sam mislim. Uvijek pikiram za trailse ali govnari ne spustaju nikako. Sve njihovo stoji....

Yakuze cu si na placi uzet, ili tu gore ili fizikaliju.

Ni no Kuni, DQ11, Odin Sphere, Digimon Story Cyber Sleuth, I am Setsuna