Jao mila majko Fenixe brate pobogu pa sta ti pises. Izgeneralizirao si misljenje o igri, uopce nisi iznio svoje osobno subjektivno. Popljuvao si igru ko da je najgora bljuvotina software-a ikad. Meni je BF V jako dobra igra, zabavna, zanimljiva, mape su mi lijepe, velike, gunplay je arkadan i plastican, to ne poricem, ali meni i dalje zabavan. Fino radi, zvuk super, sve. Ne znam stvarno u cemu je problem. Sto se sadrzaja tice ja jos sve nisam niti otkljucao, mapa i mode-ova mi ima sasvim dovoljno, sve niti ne igram. A sto se tice Firestorma, evo, ponovno cu reci i iza toga stojim, ne samo ja nego i decki s kojima igram uglavnom. Firestorm mi je osobno najbolji br koji sam do sada igrao. Igrao sam aktivno Pubg, Firestorm, Blackout, Warzone (jos uvijek) i na pocetku nazalost Fortnite malo. Firestorm mi je broj 1 uvjerljivo. Eto.

Jel ima Firestorm još uvijek igrača ili su prelobbiji pakao?

Osobno mislim da je FS trebao biti zasebna f2p igra kao Warzone. Da je tako EA odigrao prošle godine, Warzone ne bi imao šanse. Velika šteta za propuštenom prilikom.

Iz moje perspektive kritika je malo preoštra, posebice u kontekstu vijesti. Da, mape su mogle biti bolje, igra jedva ima ikakav WW2 feel, TTK mi i dalje ne leži, no da je u pitanju dosta zabavna MP igra, je. Sada kada sam igrao BF1 malo više, vidio sam koliko su u toj igri neke stvari kudikamo bolje stoga šteta što DICE nije samo nadogradio stvari iz 1-ice, nego išao izmišljati toplu vodu. Šteta što prekidaju support, posebice nakon ove dobre Pacific nadogradnje. Očito taj live service ne donosi dovoljno love EA-u, dok za BF2 imaju valjda nekakav ugovor s Disneyjem pa moraju.

Warzone nebi imao sanse? Dobar trol.
    Firestorm je bio zabavan prvih tjedan dana. Najnedoreceniji i najisprazniji BR koji sam igrao. Imao si sve skupa 4 oruzja i jednolicnu mapu na kojoj
    se znalo dogodit da trcis i po 10min bez da sretnes nekog.

Kad od starta ima problem s manjkom igrača. Da je bio f2p, dobio bi prvi tjedan 50 milijuna igrača i EA bi ubacio shitload contenta.

jednog dana kad naucis objektivno pisat clanke mozda ce netko i shvacat ovaj portal ozbiljno.

sramotno je sto ti odvratni war shoteri uopce vise postoje. jedno te isto govno zapakirano u cringy kampanju i multiplayer prepun nadrkane balavurdije. bas se moras mrziti kad odlucis dragocjene sate zivota trositi na ovakav oblik zabave. eto ja sebe mrzim sto sam igrao zadnji modern warfare i nedavno kupio battlefield 1 od kojeg odustao nakon 3 sata, tako da cu pokusati skupiti malo samopostovanja do iduceg naslova i izbjeci taj nepotreban metak.

Deadwalker pa te war fps-ove treba zabraniti kao i platformere pa cemo se svi kolektivno manje mrziti...

najbolji naslov ovoga clanka bi bio SRAMOTNO: EA i Dice jos postoje kao i njihove odvratne fps igre!

Tebe treba zabranit, i jedino sto je ovdje sramotno si ti. Naporan si vise sa svojim pljuvanjem i nametanjem svojih stavova u svakom jebenom topicu.

DarkPunisher u svakom jebenom topicu

sramotno je kako te mater i otac nisu naucili da nije lijepo lagati...

Pises gluposti @maverick - sto ako neko mrzi igre koje ti igras i zeli ih zabranit? Jel on/ona onda u pravu?
        Dok god te igra zabavlja, super, uzivaj u njoj, pa makar i smece objektivno bila.
        Da se razumijemo, ne branim BF, boli me briga za igru, samo kazem.

zontra Jel on/ona onda u pravu?

pa jesam ja rekao da sam u pravu? sto se mene tice mogu te zanrove "zabraniti". ne vidim problem koji vi imate?

Problem je u tome što namećeš svoje mišljenje ko 11. Božju zapovijed. I za apsolutno sve što je kontra tvog ukusa nemaš argumente, nego imaš uvrede. Ako ti se ne sviđa radnja, odmah je smeće, ako ti se ne sviđa Multiplayer, odmah je pun nadrkane balavurdije, ako ti se ne sviđa svijet, odmah je prevelik i generičan. Čim ti nešto ne legne, odmah se nađe loša riječ za to.

pa kako nisu nadrkane balavurdije kad ih cujem kako mi laju i probijaju bubnjice tokom igranja? kako da ih nazovem? kako ja tebi ili nekome mogu nametnuti svoje misljenje? imas mozak pa odluci sam sta tebi pase. nemojte biti pickice!

I bolje da završe jer Bf V je došao do kraja i nema mu spasa. Bolje da se fokusiraju na novi nastavak. Probao upaliti nakon MW-a i koma, odmah je igra išla na uninstall. Nikad nisam mislio da će MW biti toliko bolji u svemu.

Nakon što sam ulupao preko 1000 sati u BF 3,odustao sam od serijala nakon BF IV jer je već tada počeo stagnirat.Izgubili su kompas a sve je kriv EA zbog forsiranja štancanja novog BF svake 2 god.

maverick
            Znaci tvoj nacin razmisljanja: igra mi se ne svida. Nemam neki objektivni razlog, jednostavno mi se ne svida. Kako je moje misljenje jedino vazno, ta igra mora biti vrijedna stoljetnog prijezira posto mi se eto ne svida. I to svi moraju znati. E pa ako se meni ne svida, ne smije se nikome svidat i treba ju zabranit i streljat sve koji su na ikoji nacin povezani s njom. Ako ne poslusas moj savjet, makar nemam objektivni razlog, si obicna picka jer nemas svoje misljenje/ne zelis prihvatit misljenje drugog. Next...

Bf V mi od samog pocetka nije sjeo, od onih prvih najava. Meni su ostavili dojam da su ovo sklepali na brzinu i nakeljili novi logo.
              Igru sam kupio i probao igrati mp, ali nije islo. Prema mom misljenju, BF 1 je puno bolji proizvod.