Ah da. Kad neko ide pričat sa TimDogom :
Da bi jučer malo si spustio ton :
( lik ne radi u industriji igara već više od 10 godina )
Ah da. Kad neko ide pričat sa TimDogom :
Da bi jučer malo si spustio ton :
( lik ne radi u industriji igara već više od 10 godina )
PS2 nisam znao tko je Tim Dog. Članak imaš na portalu VGC. Ovo je izjavio na podcastu, ne Twitteru. Znači TimDog je Xboxov Emil?
I bolje da ne znaš ko je TimDog. Emil mu nije ni blizu. Članak sa VGC-a se bazira na njegove twittove te taj podcast od ovog lika ( slično ko MrXmedia, samo malo uglađeniji ) :
https://twitter.com/Dealer_Gaming
Mislim da su oboje banani na ERI.
Ne radi se tu o nikakvom iznenađenju. Sony zna što radi i što hoće.
PS5 će biti normalna klasićna konzola solidnih mogućnosti, nakon koje stiže PRO verzija, koja jede malu djecu, ali i puno sluplja.
Vjerujem i da će PS5 biti jeftiniji u startu od novog Box, što je kupcima bitna stavka.
Već sam htio pisati na tu temu, ali ne da mi se lol.
Ono što sam proučavao i što je istina je da je PS5 poprilično jača konzola od novog Xboxa. Prevedeno u flopse, PS5 bi bio oko 15 TF, ali općenito su flopsi stvar od prije 10-15 godina i treba zaboraviti taj cirkus računanja snage.
Microsoft to zna, ali im paše jer na papiru imaju više flopsa i priča je već stara i uigrana, a gameri su brutalni clickbaiteri. Sony također to zna, ali nema pojma kako to iskomunicirati prema van. Cerny je probao, ali su u međuvremenu svi zaspali, čak i jebene sove.
To smo vec prosli u par navrata. Pokazalo se prema prvim misljenjima da je ps5 bolje slozen i da su karte na takt i unificiranu memoriju bolji izbor. Svejedno je box prestao biti konzola, vise je sada kao terminal prema ekosustavu.
Nemojmo se samo vraćati na one floskule "jedna konzola je jača, druga brža". Molim vas.
Xbox Series X je jača konzola. Točka. Xbox Series X svejedno ovdje će rijetko tko kupiti, a eventualnu razliku bismo mogli vidjeti na Xbox Series X konzolaskim ekskluzivama. 3rd party neće smjeti iskoristiti sve što Xbox Series X nudi više od PS5. Paritet i sveopće zadovoljstvo je primarno.
Još ako je istina ono za slabiji model Xboxa, počet ćemo zapravo viđati igre koje su zapravo u osnovi rađene za PS4 Pro i Xbox One X (uz bolji CPU) i to će zapravo biti referentna točka za next gen multiplatforme, dok će jači modeli ponuditi veću rezoluciju i fps. Jednom kad su pokrenuli mid gen smjenu dobili smo taj clusterfuck gdje su igre rađene od početka da skaliraju postavke, što je dobro koliko i loše. Mislim da ćemo sljedeću generaciju itekako upamtiti po cross gen naslovima.
Mene zanima samo koja konzola ce imati cvrsci kontroler. Dosadili su mi ovi ds4, svaki put moram ic tu preko ceste u trgovinu po novi kad si zabim kontroler u glavu.
Tebi biver treba celicni, nema od ovog kruha xD
Ahaahahahahahahah
Bez zajebancije, prvo cujes bog isus mater s nekim dodanim pridjevima i onda tuc tuc tuc hahahha, kraljina
DarkPunisher Bez zajebancije, prvo cujes bog isus mater s nekim dodanim pridjevima i onda tuc tuc tuc hahahha, kraljina
Skoro da mi fale ti izlijevi bijesa, znao sam ga mjutat, jer su me vilica i trbuh boljeli od smijanja. Najbolji suborac u CoDu IKAD.