Flipper Kupio sam si Dragon Quest XI Day One Edition PS4 za 79kn i Starlink Battle for Atlas Starter Pack za 49kn. 😃
Flipper Šta je ovo...sad vidim cijene za neke Xbox One igre. :o @master_x proširi tamo na Liveu da ekipa zna. 🙂
Tuhy https://www.sancta-domenica.hr//call-of-duty-black-ops-4-mystery-box-ce-pc.html Ko se pali na CE-ove, ovo ju must have za ovu cijenu, nevezano što je za PC. Rezervirano 😃
Tuhy Flipper CE BO4 za PC...baš gledo unboxing, kutija je bolest. Sutra si naručim, imam u Westu jednu, odmah si podignem kad ću ić sljedeći put dolje 🙂
Flipper Mislim da i Ghost Recon Breakpoint vrijedi tih 107kn jer je Ubi stalno pegla, ali kad stići sve igrati? 🙂 Xbox One verzija je stvarno džabe. Niti 54kn jbt.
Zero Uzeo i ja Dragon Quest, s obzirom da sam mašio priliku onda kada je bio po 150. Valjda imaju dovoljno primjeraka, heh.
ranman Ja sam isto uzeo BO4 mystery box,dobro će stajati uz ps4 i xbox,a jednog dana uz ps5 i series x bez obzira šta je za PC,vrijedi tih 25€.
yakuza_stinger Razmišljao sam i ja kupit DQXI, al se sjetih da postoji i definitivna verzija za Switch tako da...
Miro Ja san odma uzeo CE izdanje jos se mislin oko atlasa yakuza_stinger iskreno preporucujen ps4 verziju proci ces skoro 400kn jeftinije a igra po izgledu na ps4 ubija dok je na switchu puno puno losije. Ja san je tija opet uzeti za switch ali kad san odigra demo odusta san
Tuhy Btw, koga zanima taj BO4 CE, rokajte dok stignete, sad pogledal u sustavu, ostalo još samo par komada, dosta nas već rezerviralo, odnosno, platilo 😃 Sutra ih vjerojatno više nebude raspoloživih.