• Gaming Vijesti
  • Sancta Domenica ima nevjerojatnu rasprodaju igara do 80% (ne, nije plaćeni oglas)

Kupio sam si Dragon Quest XI Day One Edition PS4 za 79kn i Starlink Battle for Atlas Starter Pack za 49kn. 😃

Piknuo i ja Dragon Quest za 7 banki.
    Cjene za box nisu normalne jbt 😮

Flipper Stari nemam ti Xbox više.Ima dobrih godinu dana.Ostao samo PS4. 😛

Mislim da i Ghost Recon Breakpoint vrijedi tih 107kn jer je Ubi stalno pegla, ali kad stići sve igrati? 🙂 Xbox One verzija je stvarno džabe. Niti 54kn jbt.

Flipper
    CE BO4 za PC...baš gledo unboxing, kutija je bolest.

Sutra si naručim, imam u Westu jednu, odmah si podignem kad ću ić sljedeći put dolje 🙂

ranman pa iskreno Xbox One popusti su i veći još. Imaš dobrih igara za 30-50kn. 🙂

Tuhy Naručeno hvala, 160kn sa besplatnom poštarinom ma milina.

Uzeo i ja Dragon Quest, s obzirom da sam mašio priliku onda kada je bio po 150. Valjda imaju dovoljno primjeraka, heh.

Niti ne igram niti mi ne treba ali uezao sam taj jebeni CE za PC 😃

Ja sam isto uzeo BO4 mystery box,dobro će stajati uz ps4 i xbox,a jednog dana uz ps5 i series x bez obzira šta je za PC,vrijedi tih 25€.

Razmišljao sam i ja kupit DQXI, al se sjetih da postoji i definitivna verzija za Switch tako da...

Btw, koga zanima taj BO4 CE, rokajte dok stignete, sad pogledal u sustavu, ostalo još samo par komada, dosta nas već rezerviralo, odnosno, platilo 😃

Sutra ih vjerojatno više nebude raspoloživih.