• Gaming Vijesti
  • Microsoft će u svibnju pokazati još jednu next-gen konzolu kao i next-gen igre

Ne kužim što će im Xbox Series S jer jednostavno ne...! Znam da žele jeftiniju konzolu kao nekakav entry point, ali u čega? To nije next-gen konzola. S druge strane, jedva čekam vidjeti Fable IV na kojem znamo da rade, a i Halo me jako zanima. A onda kad to vidim samo me zanima hoću li imati posao da mogu sve to fino ubosti na 3600 rata zajedno s PS5 i onda biti gladan par godina. Svejedno moram koju KG izgubiti. 😃 A možda mi Icek i Miro mogu kakav zajam ponuditi. A i Tze je pun para.

Ako je tako,da li ce onda ta konzola kocit sljedecu generaciju igara?

Znači za očekivati je onda da kroz 2-3 god. predstave i Pro verziju Xbox SX.

LordSec paaa, moguće da hoće da. Sigurno u jednu ruku hoće jer će 3rd party developeri, a i MS first partyiji morat razvijati i za Series S igru. A to uzima vremena i košta dodatno.

Flipper A možda mi Icek i Miro mogu kakav zajam ponuditi. A i Tze je pun para.

Dogovorit ćemo se, makar da ti posudim.

Hmm, ne znam bas dali nam trebaju toliko drasticne razlike u jacini konzola odn. njihove verzije.

Sav respekt PC svijetu, ali cemu komplicirati i konzolaski svijet sada?

Mozda sam u krivu, mozda ljudi zele razlicite verzije i ponude konzola, ne znam. Opet, razumijem Slim izdanja nakon par godina, ali ovo tu je sad ni vrit ni mimo.

Morala bi biti puno jeftinija da bi se dobro prodavala, max $299 a i tada će vjerujem ljudi radije kupiti nešto jače. Ili ostati na postojećim konzolama. Problem će biti najavljena svjetska kriza, tu treba pametno odigrati a teško da se išta može predvidjeti. Bit će zanimljivo uglavnom, dok budem igrao igre koje sam nakupovao kroz godine imat ću šta pratiti po internetima. Ako bude interneta 😁

Flipper
      A rjesiti cemo nesto, mislin da ce biti najjednostavnije da te posvojim i onda ce moj sin flipper sve imati i sve igrati.

Jebote ovdje sa konzolama vise ne znas tko pije tko placa. Totalni kaos. Jos da uvedu neku mid range seriju i to je to 🤣

ali stvarno su smijesni. bilo je smijesno ono sa ps4 neo, pa scorpion, a sada vec u startu ove blasfemije. jos mi najjace kad netko to opravdava lol. kao isplatilo se uzeti pro ako si imao base model. yea wright...

Mislim da većina žali što nisu uzeli Slim jer im prve serije Pro konzola tijekom toplijeg vremena zvuče kao parne lokomotive. Uz to što valjda u samo par igara imaju opciju uključenja nekog "almost" 60 fps moda.

pa taj Xbox X i PS Pro su bas sprdnja generacije

Ali ovo znaci da mogu bilo kad izdati i jaci stroj, pa moras kupiti nesto jace i aktualnije. Koja je uopce svrha konzole onda? Umjesto nadogradnje kupnja kompletno novog uredaja? Bas smijeh

Za mene su i dalje najbolje verzije Slim verzije. Izadu nakon par godina, manje velicine, potrosnje i cijene.

Igre za Pro verzije mislim da ni priblizno nisu iskoristavale potencijal konzola, osim mozda ekskluziva.

Microsoft je napravio dobru stvar kad je izbacio van All Digital konzolu manje cijene. Ja recimo odavno jos kupujem igre samo digitalno (osim switcha trenutno), tako da sad cu vjerojatno uzet najjeftiniji rabljeni XOne koji uspijem pronac + game pass.

I opet danas bas kazu kako je Microsoft tocno predvidio u kojem smjeru ce ic trziste kad je pokazao XOne na E3-u, samo sto je bio nekoliko godina ispred trzista.

Danas kad ti igra izbaci poruku da se ne moze pokrenut jer nisi spojen na internet svi prihvacaju kao normalnu stvar.

eagle Microsoft je napravio dobru stvar kad je izbacio van All Digital konzolu manje cijene

kolega to je bio jedan od veci flopova, gori i od Wii U konzole. shvacam tvoju ljubav prema digitaliji, ali losiji primjer nisi mogao naci, uz to je preskupa za ono sto nudi. imas milijon videa i clanaka na internetu koji sprdaju tu SAD ediciju Xbox-a jer je zbilja tuzna i jadan, gotovo kao i MS ovu generaciju....