Ispravak mog prethodno netočno napisanog posta...uzet ću PS5 verziju, ako će i za nju doći.
Iscurio Crysis Remastered – dolazi na sadašnje konzole i PC uz Ray-Tracing tehnologiju
Ne može me više bit briga...
Nisu istine koliko mi nije sjela ona verzija na PS3, jedna od 2 igre koje me sram što sam igral i platiniral.
AI i napucavanje su mi bili preloši, pizdio sam namrtvo na protivnike i kak me znalo nemoguće ubit ponekad.
Vjerujem da je na Pc-u oke, vjerujem da je nekome sasvim oke igra, al jbte, kako ga ja ne volim
Da ne znam kako izgleda (a i ta PS3 verzija ne izgleda niš posebno), Tuhy ovo ne igra.
Samo moje mišljenje (drugo i zadnje) o igri, ne može nam svima sve valjat
Sad će opet trendirati ono "but can it run Crysis". Znači samo neka opet skriplaju optimizaciju i imaju garantiranu prodaju na PC-u za sve one koji ponajprije vrte benchmarke i broje efepeseove. A bog zna da ih ima.
Crysis danas još uvijek toliko dobro izgleda mu realno ne treba remaster (PC verzija ofkors).
Igrao sam samo 2, bio je OK, ništa više. Sumnjam da su ostale igre u serijalu puno bolje, ali nisam igrao pa neću suditi
Deadwalker Lol. Izgleda ko igra iz 2007.
Jebote i jedinica izgleda nenormalno dobro danas. Remaster bi uz RT trebao biti candy
weky Ti se isto nekada lako upecaš
Kad će više najaviti neki remake/remaster koji mene zanima poput PoP: Sands of Time, NBA Street 2, SSX3, Tony Hawk, Jak & Daxter, Ape Escape, Puppeteer, Sly Cooper,....?
Crysisu očajno treba patch zbog procesora.
Kakva preseravanja s ovim remasterima i remakeovima
Kakav očajan teaser...!
Teaser je, sta si ocekivao