Imo sam "veliku" verziju, sada imam "Light" verziju koju sam bio uzo za 199$. Sistem je zakon i igre su super. Neopisiv je gust igrati RE Remake na Switchu ili Crash Bandicoot ili Zeldu: Breath Of The Wild koja je definitivno jedna od najboljih igara koju sam ikad igro.

Jedina zamjerka ide na generalan dojam da igrama ne pada cjena i da nema popusta na storu. Gledajuci konstantne popuste na Steamu i PS Storu, u ovim teskim vremenima kupovanje starijih igara za jednaku cjenu ko u trenutku izlaska je odavno trebalo biti stvar proslosti.

Bas zbog tih razloga ce Switch vjerojatno ic u zamjenu za PS4.

• Koliko god Switch imao dobre igre, jos uvijek ga smatram kao idealnom nadopunom uz PS4.

Dali za mene Switch moze funkcionirat kao samostalan sistem, uzimajuci u obzir online igranje, third party podrsku i igre ko sto su GOW, Spiderman, TLOU itd... ni blizu.

eagle
    Baš i ja razmišljam uzeti Light jer je 1400 kn trenutno samo, ali me odbija baš to što ti kažeš, niti ima akcija niti padaju cijene igrama.

Btw. ako si to ti, kako ide u ovoj karanteni, pretpostavljam da nisi na brodu?

E diablo 3(masakr),witcher 3(vrh i tocka),hard West,dragons dogma (bolest) i za kraj DOS2 kojeg jedinog nemam jos ali uzmem,na to sve smite iznakaz i sta ce ti vise

Brijac

Jesam na zalost. Jos uvijek smo u lockdownu ovdje u Floridi, vec preko mjesec dana. Nadamo se sad da ce nas prebacit na jedan drugi brod, s kojim bi trebali do Amsterdama i onda od tamo svako svojoj kuci.

Na zalost USA zabranio svima s brodova komercijalne letove, nakon sto su pustili na tisuce zarazenih da lete doma, sad su nama koji smo zdravi i koji nismo izasli van broda preko mjesec dana, rekli da nam je zabranjeno letit.

Ali radije ne bi o tome, jer mi je tesko uopce mislit o tome, kamoli pricat.

Da, sto se tice Switcha kako sam i reko, nemam zamjerki nikakvih. Ako imas viska novaca tesko je ne preporucit sistem.

Ja sam odmah u pocetku bio uzo klasicni Donkey Kong, Crash, Resi, Zelda. Samo Zelda bi ti bila dovoljna u pocetku i nis drugo ti nebi trebalo. Igra je nevjerojatna.

kamper Barem jedna igra koja nije stara pet ili više godina.

Kao da je bitno kad je doslo vrijeme remastera

eagle Ja sam odmah u pocetku bio uzo klasicni Donkey Kong, Crash, Resi, Zelda. Samo Zelda bi ti bila dovoljna u pocetku i nis drugo ti nebi trebalo. Igra je nevjerojatna.

Baš, svaki od naslova je strava. Dodaj Luigi's Mansion 3, i imaš zabave koliko ti srce želi.

eagle Jesam na zalost. Jos uvijek smo u lockdownu ovdje u Floridi, vec preko mjesec dana. Nadamo se sad da ce nas prebacit na jedan drugi brod, s kojim bi trebali do Amsterdama i onda od tamo svako svojoj kuci.

Na zalost USA zabranio svima s brodova komercijalne letove, nakon sto su pustili na tisuce zarazenih da lete doma, sad su nama koji smo zdravi i koji nismo izasli van broda preko mjesec dana, rekli da nam je zabranjeno letit.

Uf grdo, drž se!