• Gaming Vijesti
  • Uncharted Collection i The Journey upravo su postali besplatni na PSN-u

Super mi je kako dijele opet iste igre koje su već bile na plusu, Unchartedi pred par mjeseci, a Journey pred koju godinu. S tim više jer su obje igre redovite trakavice na svako drugom saleu. Journey trune na onih 30 i nešto kuna već godinu-dvije. Ako netko ne želi izdvojit toliko novaca na igru, onda ga očito baš žestoko zaboli za nju.

Puno bolju ponudu je imao azijski PSN još prije mjesec dana kada su radi korone dijelili Monster Hunter kao bonus plus igru za taj mjesec.

Ne znam je li samo do mene, ali stvarno me fascinira kad ljudi prigovaraju na besplatne stvari. 🤷‍♂️

Ovo je igra za zadržati za sebe, ne treba PS+ da bi se preuzelo niti da bi se igralo.

Unchartede sam odigrao na PS3 (i đurni), kupio koljekšn na BD - u (onaj smeđi), došao je free na plus i opet sam zadovoljan što su ga dali.

Jeste dobili ove dvije igre u Library kad ste stisnuli na download? Ja nisam pa ne znam hoću li moći skinut nakon što istekne ova promocija.

Svaka čast na ovome. Odlične igre.

Brijac Imaš pod purchased, makar bi trebalo biti i u libraryju. Barem bi trebalo biti, jel.