Resident Evil 4 Remake u izradi!
Ali mogli su još jednom rimejkat Resident Evil/biohazard HD remaster remake.
Oćeju svi Dinu i Code Veronicu. Nećeju RE4.
Kad će više Dino Crisis Remake.Riga mi se od tih zomboida.
Bolje dino crisis i cepanje velociraptora
Iskreno za RE4 me ne zanima baš remake. Jedina sreća kod ove vijesti je što sam pomislio da je to taj sljedeći RE pa mi je laknulo kad sam skužio da je ovo u planu za 2022.
Dino Crisis trilogija bi mi legla k'o budali šamar.
- Uređivano
Koliko god da obožavam RE4, za njega stvarno smatram da nije potreban remake.
RE2 i RE3 su rimejkani na istu shemu kak se i on igra, nemaju tu što izmišljati toplu vodu.
U oba gornja slučaja smo dobili posve drukčije igre sa drukčijim izvođenjem, ne znam što se može toliko drastično izmjeniti u RE4 da bi ga se smatralo full remakeom.
Naravno, vjerojatno ću ga kupiti među prvima, bez obzira na 15+ prijelaza dosad, ali radije bi već spomenute Dino Crisis (2), Onimushu il Code:Veronicu.
Il Viewtiful Joea
- Uređivano
Treba mu remake. Prosto da ne izgleda ko govno.
Pa ako su baš navalili, tu je potrebno samo overhaulat grafiku i to je to. Zbilja više nije potrebno. Al' zbilja. Zbilja.
Zbilja jebote.
nisam ga nikad igrao ali od gledanja prijelaza ima tu puno toga sto bi se dalo prilagoditi sadasnjem vremenu, prvo mi napamet padne da se leon moze kretat dok cilja. ok naravno da nije toliko potreban remake kao u slucaju dvojke i trojke koje su igrive samo hardcore mazohistima odnosno teskim nostalgicarima ali ipak sam misljenja da bi igra definitivno nasla svoju publiku.
S ovime su stvarno pretjerali. RE4 sasvim solidno izgleda i danas.
yakuza_stinger
A je. U Resi 4 se ne možeš kretat i pucat. To treba sredit. I malo balansirat oružja. Možda dodatni chapter između 4 i 5.
Nek izbace oni otočić na kraju i dobro je sve.