DualSense je najljepši....
Evolucija PlayStation kontrolera kroz 25 godina
Ispravak netočnog navoda...DUalAnalog je imao duže držače, ne DualShock. No međutim, nisam t+znao da je japanska verzija imala i vibru. Yaay, sada moram obje verzije kupiti
Moram poslikati svoju kolekciju pa stavit ođe.
Mene je iskreno strah i pomisliti koliko bi ovi prototipovi koštali ako bi ikad se odlučio htjeti ih imati u kolekciji.
Icek Ma ne pada mi na pamet uopće razmišljati o tome. Ja kupim kad nađem povoljno po oglasnicima u kompletu s konzolom pa se rješavam viška. Imam obični PS kontroler, Dual Shock, nekoliko DS2 u raznim bojama, DS3, Logitechove cordless za PS2 i PS3... a nešto sam i prodao pa mi sad žao. Uglavnom, hrčak.
Svi trpaju cinjenicu da je Nintendo prvi zapoceo sa analog kontrolama sa N64 gljivom na kontroleru, ali ako me pamet ne vara, Sony je ipak bio prvi sa ovim golemim kontrolerom sa 2 joysticka koji je uglavnom bio idealan za igre kao Descent ili Forsaken sa 6 degrees of freedom.
Isto tako, Dual Shock 2 tipke su imale 256 razina pritiska, samo mi nije jasno kako ih sve detektirati u 2mm hoda gumba. Za to si sgvarno trebao imati precizne prste.
Tek sam nedavno skuzio da je novi joy i malo veci od prijasnjeg, sto ne moze bit lose. Ova crno-bijela kombinacija mi za sada nije nesto, ali ako ce konzola bit zgodna, onda mozda ukomponirano bude bolje izgledo.
Iako realno, sve dok dobro bude lezo u rukama nikog nece bit briga za izgled, a nove funkcije zvuce super. Nadam se da developeri nece bit ljeni u njihovoj implementaciji.