fensisuperstar ja sam igrao jedinicu kad je izasla i bila mi je odlicna tada. Dvojku sam isto igrao, ali jako kratko jer je bila strava optimizacija na PC-u. Znaci ako bih u buducnosti neki nastavak od ta tri htio igrati, to bi trebao biti treci ili?

Drugi je svojevremeno bio vrhunska zabava, prvi je bi malo meh, iako dobar početak. Treći valja igrati samo na jačem PC-u. Koliko sam vidio, četvrti je korak unatrag ili u najboljem slučaju stagnacija za serijal.

Meni je 2 bio jako zabavan, jedina igra koju sam 100% završio ja mislim. I setting je prekrasan i opuštajuć. Očekivao sam nešto slično od 3, a dobio igru koja je dosadila u prvih 2-3 sata. Znam da se serijal koncentrira samo na zabavu, ali ne možeš mi najbolja oružja servirat na samom početku, daj da ima neki osjećaj progresa tu i tamo. Meni je čista monotonija bio.

Kakav god jedan i dva (to sto sam ga malo igrao) bili, zabavniji su od bilo kojeg gta i daju ti neku slobodu rjesavanja misija, za razlilu od odvratno skriptiranih u gore spomenutom serijalu. Citam da je trojka, po misljenjima mnogih na internetu, najbolja pa cu taj dio i zaigrati, kada dodje vrijeme.