• Gaming Vijesti
  • Prodaja The Witchera 3 bolja je na PC-u nego na svim konzolama zajedno

Jedna od rijetkih ne-pucačina koju mi je puno veći gušt bija odigrat na PCu i jedna od rijetkih opčenito igara koju sna kupija više puta.

Ako ideš izračunat po grafu vidiš da je naslov laž, kako si dobio taj rezultat? 😃

Long term, nema bolje platforme od pca. Meni se posebno svida dio s digitalijom i koliko je ovo bolje rijesenje u ovom primjeru nego fizikalija.

Toliko dobra da cu je uzet i za switch...white wolf

chono7 sve stoji, al opet kod mene je stvar navike i iako iman jeben komp kojeg mi je brat ostavija nemogu se natirat na njemu igrat išta osin FMa i Warcrafta i to čisto jer nema istih na konzolama... Jebigaa navika je zajebana stvar

@munja mislim da se nismo razumjeli. Long term u smislu da ces samo na PCu vidjeti da netko kupi primjerice igru iz 1998. godine. Ili ovaj konkretan primjer gdje prodaja naslova starog 5 godina i dalje zivi

Zli jezici bi rekli da je to jedino što valja kupiti na pc-u, pa zato... Šalu na stranu drago mi je zbog CDPR-a zaslužili su to.u

Mislin da se tu opet radi o izoliranin jedinkama... Witcher prodaja je porasla radi serije, GTA je GTA mislin da se drugi ne tolko udarni naslovi ne prodaju nakon 5 godina.. Osin ako ih steam ne da free ili u nekakvin humble bundleovima

munja
      Tako je, računaj uz to da je cijena na pc-u puno niža nego na konzolama i da još uz to bude na akcijama za neki sitniš. Realno je i dalje developer čak i u 2019. zaradio više na konzolama.

Nope, akcije su bile na sve distribucijske kanale, a rast u ovim poznim godinama je bio daleko veci sto mozes vidjeti i na omjeru iz 2015.

Ovo je stvarno okretanje priče.
        Ukupna prodaja Witchera 3 je dosta drugačija:
        12,4 mil na PC
        10,8 mil na PS4
        4,3 mil na XB1

Što je za serijal koji je godinama bio PC ekskluziva čak nevjerojatan podvig. Prodaja na PS4 skoro kao na PC.

S tim da je to tako dobra igra da mnogi PC igrači double dipaju na steamu i gog-u te tako duplaju rezultat.

A dobro, PC igrači imaju baš fetiš na kupovanje govana. Mislim, pričamo o platformi gdje se odlično prodao Kingdom Come, Mount n Blade, Metro serijal i slične besmislene amaterske šale na račun gaming industrije.

Rece tip koji aktivno i svjesno igra Fortnite... Toliko o govnima

Fortnite je baš jeben. Sad je nova sezona za tri tjedna.

chono7
        Nisu akcije na sve kanale bile iste, pc je uvijek nešto jeftiniji i ima daleko više akcija. Nemam brojeve, ali pretpostavio bi da je skoro sve kupljeno na pc-u u 2019. po cijeni on 10-15 eura dok je onih 11% na switchu plaćeno po punoj cijeni. Tzereenovi brojevi su dobri i na konzolama je ukupno više prodan, a kad bi stavio stvarnu zaradu razlika bi bila još veća.

Da buden iskren, ja san uživa u fortnite onaj jedan vikend kad san ga igra i skroz razumin ekipu kojoj je igra i dalje napeta. Realno ovo je prime primjer kako bi model game as service triba izgledat i svaka čast Epicu na tome.

@sanzo tesko ces dobiti brojke u smislu zaradenog novca, ali slazem se s brojkama za ukupno konzole naspram pca, to je nemjerljivo. Niti jedan PS ne moze protiv 3 platforme u smislu broja prodanih primjeraka. Izuzetke ne racunam ovdje na bilo kojoj platformi. Tipa neke stvari kojima se nitko nije nadao, minecraft, sims i slicno.
        @weky damage control nakon milijuntnog pokusaja trolanja koji ce opet proci bez sankcija? @Fenix @Fico modanje malo?