Pročitao sam i sve je meni srce zaigralo od veselja. Foggy je ispunio svoje dječačke snove i napisao negdje - nešto o svojoj najboljoj igri svih vremena. Respekt!
Vuče me da igram, prebolim sve mane i krenem u ovo kako vidim pre pre prekrasno putovanje. Sad će to biti značajnije jer imam djecu sastrane kojoj mogu pričat ovu prekrasnu priču. Igra se dakle doslovno prenosi sa koljeno na koljeno.
Ono što nikad, ama baš nikad neću preboliti je da igra dolazi u dijelovima. Ne gledam seriju, hoću film sa početkom i krajem. Kako ću objasniti djeci od SPOJLERIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII - čeg boluje sirota Aerith i zašto je čiko Sephiroth dobar u biti. SPOJLERIIIIIIIIIIIIIIIIII
Pljujem u lice Squarenixu i dabogda propali licemjeri od EA gori postadoše. Smrt takvim sranjima u epizodama i f*** o** zauvijek. Smećad obična.

Jedva cekam da odigram ovo, i ako mi ovo nije omiljeni FF svakako zelim da vidim interakciju izmedju svih ovih likova, sada kada izgledaju kao "ljudi".
    Jeste malo sranje sto je igra isecena u nekoliko delova, ali jebat ga...mislim da ce mi ovo savrseno doci sada u vreme kada 99% vremena provodim kuci.

DI MI JE PAKET AAAAAA
    LET ME IN
    LET ME IIIINNNNN

Vrlo dobra reca. Drago mi je da tvoje subjektivne mane igre nisu utjecale na konacnu ocjenu. Meni je u demu Soundtrack bio odlican, a mogu zamisliti kakav ce biti u full verziji. Ne moze me manje biti briga kakav je bio 97. I nadam se da ce nakon ove igre matorci konacno prekinuti zazivati zastarjeli wait sustav borbe u jrpg igrama.

Kikiller
      "od čeg boluje sirota Aerith i zašto je čiko Sephiroth dobar u biti" no spoilers please, neki nismo odigrali original.

maverick Naravno da nece 😃 Kada voliš turn based, onda ga voliš do groba.

U ovom je trenu totalno glupo usporedit te 2 igre, jer ova je zapravo nova igra sa svojim smjerom, prati ona original al dodaje svježine i uz tu savršenu glumu i voice acting koji je 100/100, rodilo se čudo. Na kraju mi je sve leglo i nije samo glupa kopija akcijskih igara, nego je mix starog i mladog, a izvodi se u realnom vremenu i totalno nestvarno dobro to sve izgleda. Euforija me pere i igram i dalje, ne mogu se načudit koliko je to dobro ispalo.

Malo smo ograničeni detaljima igre radi embarga itd, pa ne smijemo spominjati neke stvari, no budemo, kada dođe vrijeme 🙂 Sve u svemu, topla preporuka.

@AbelKOsMos Ma da, stoka, narajcaju nas i onda stane. Najgore je što ovo nije ni prvi disk, a još je gore što je ispalo toliko dobro...

ikral
          Sorry stari, nisam očekivao da takvi ljudi postoje 😃
          I da, to što si pročitao nije istina. Ne vjeruj svemu šta piše na internetu....

foggy
            Ma neka, samo neka stize, bilo bi puno lepse da je sve tu odma...samo da ne otegnu ovo na 10 godina 🙂
            Ajde kopijooooo stiziiiiii 🙂 🙂 🙂
            Fina recenzija btw

foggy Naravno da nece 😃 Kada voliš turn based, onda ga voliš do groba.

toga sam se i bojao...

Igra ide u tri djela i to je ok posto nemaju razloga da ne izdaju svake 2-3 godine jedan dio. Engine imaju, fajt sustav je razradjen, prica postoji itd.

Kikiller nisam ni ja igrao, ali ne jebu me previse ti spojleri u igrama.

Kad ono izlazi? za tri dana? pregrmiti cemo i tih 90 GB...

yakuza_stinger Ali je treci disk inace jako kratak, tak da realno mogu to tak odradit, ako uspiju. Skeptican sam, to stoji

yakuza_stinger treci disk je bio kratak u originalu zar ne? to ce se onda kompenzirati i gut...

kad je GameSpot dao 10 igri, onda znas da valja ili da su podplaceni.

foggy bio sam brzi od tebe 🤣 , a prikazalo se da sam postao poslje. forum vara

@foggy

Odlična recenzija! Upravo napravio preorder, a nisam planirao jer je frend rekao da će uzeti.

Ovo za muziku i još par sitnica šta ti smetaju. Meni to neće igrati ulogu jer nisam nikad prešao FF7. Prvi FF kojeg sam prešao je X..

Šta misliš šta će Square napraviti sa part 2, hoće li se moći prenijeti Save file na PS5 ili ćeš potpuno isponova nabrijavati likove? Vjerujem i nadam se da je ovo prvo.

resident_evil Sigurno je moguće, pitanje samo što će Sqarešrot odlučit, da nam to naplate ili neka druga šema 😃

Mjuza meni tako daje dojam, ali rekoh da je to moj osobni dojam i to mi ne igra ulogu previše u ocjeni. Igra zaslužuje 90+, jer me tak usrećila dobila je 95 od mene. Svi ovi koji daju 6-7 igri, to su takve gluparije da to nisu istine...To mi je uopće glupo vidit, ne jer branim igru, nego jer nisu realni, vjerojatno nisu ulupali toliko sati kao ja, ili uopće prešli igru, jer najbolje je tek od 40% igre na dalje.

foggy pa uvijek ima debila. realno moras moci, kao recenzent, prepoznati kvalitetu, iako ti nije po ukusu igra i dati donekle realnu ocjenu. ako 90% kritike da izmedju 8-10 ocjenu i dodje neka budala sa ocjenom 6, to znas odmah da postoji opasan poremecaj uma. realno ne mozes dati nekom tko nesto ne voli da recenzira igru. zato se ja nadam da ako ikada izadje Bloodborne 2, ti neces biti recenzent, vec npr JA! 😃

foggy pa to je sasvim ok. iskreno se nikad ne bih upustio recenzirati nesto sto mi je na prvu odbojno. a cini mi se da to neki od recenzenata rade. bolje volim da se nahvali igru mozda malo i previse, nego da su pljuje bez ikakvog pokrica. jedno smo mi obicni forumasi, a drugo vi recenzenti. zao mi je samo sto FFA nema vise recenzija i ljudi koji ih odradju kao sto je bilo prije. Mislim sramotno je da jos nema DOOM Eternal recenzije. Mnogi govore da je mozda i najbolji fps ikada, a ovdje ga nitko ne jebe ni 2% osim mozda 2 lika na forumu. Znam da to nije tvoj stih i da bi ti recu vec do sada odradio, ali just saiyn'

Kako god bilo, barem je FF7 dobio zasluzenu paznju.