• Gaming Vijesti
  • Novi Resident Evil stiže iduće godine i predstavlja veliki odmak u serijalu?

Zato su brže bolje sklepali izrezani RE 3 Remake da još malo ugrabe lovu.Opet su počeli biti grabljivi.

master_x Da. Ovaj lik na kojeg sam se referirao u tekstu je još prošle godine u ožujku rekao da RE3 Remake ne radi Capcom niti ekipa koja je radila RE2 Remake i da neće biti svi sretni s RE3 R. I nisu očito...

Flipper Ja prvi nisam i strašno sam razočaran kao veliki fan RE 3.Po meni najbolje igre u serijalu.Odigrao sam taj RE na sivonji valjda 10-tak puta.I očekivao više taj Remake nego onaj prošlogodišnji.I sad su ga tako ukenjali da je to sramota.

weky ajde fejlao si sa svojom prognozom i sada muci. Iz trailera si vidio da je igra jos bolja od RE2 lol.

weky pa dobro s obzirom nasta lici RE2 Remake, i nije tesko bolju igru napraviti. Cijela igra se vrti oko inventorija i jedne te iste boss borbe. Boze me sacuvaj.

Valjda novi neće biti još jedan Crapcomov nusprodukt, hehe.

Zero i tebe sam se sjetio bas zbog toga kad sam napisao Crapcom pa si odmah reagirao, ali evo Crapcom govori sam za sebe sa svojim money grabom i ne treba advokate poput tebe.

Ajde, jebo vas više, RE3 prosjek ocjena je 80, ima pun kurac osmica i devetki.

Uhvatili ste se loših recenzija i automatski ne valja, a jedva ste valjda i demo probali.
        Ima mana poput trajnosti i rezanja sadržaja?
        Ima.
        Jel automatski smeće?
        Bome nije.

Resident Evil 2 liči na game of the year kandidata 2019-te i na igru koja je s razlogom osvojila neke od tih nagrada , eto na šta liči.
        Ako je RE3 50% kvalitetan ko on, a po svemu viđenom itekak je, imamo još jednu odličnu igru.

Sustav inventorya RE igara se povlači od samih početka serijala i to žongliranje i taktiziranje sa itemima je jedna od draži tih igara. RE Zero je tu brutalno usro, RE4 je napravio dobru stvar.

Ono, ajde prestat sa sranjem tek tolko da se sere.

weky bio si i ti nekada kao i mi svi zajedno.Samo jedan od miljardu :p

Da bar vrate 3rd person view ili da daju na izbor.

Tuhy

Ono, ajde prestat sa sranjem tek tolko da se sere.

Dobrodošao u post-2010 eru. 😃