Flipper Ne znam kako je uspio tako propasti Driveclub jer je i dan danas uz Forzu Horizon 3 i 4 najbolja arkadnija utrku ovu generaciju. Stvarno odlična igra. Sad kad Sony za PS5 opet oživi Ridge Raaaaaaaacer! :/
t_urok99 Šteta,iako se nisam našao sa ovom igrom, zapravo sam je poklonio kod prodaje prvog PS4 uz konzolu jednom od najboljih vozača GTa u hr.,ali da šteta za sve koji vole ovu igru....
ikral Ni meni nije legla, lijepa je i sve ali vozni model mi je bio tak-tak. FH4 je bolja igra, ali prve tri nisu bile.
HideooKoojima Baš mi je drago da sam kupio igru na PSN uz sve dodatke ♥️ Grafika je baš brutalna pogotovo kiša gdje igra i dana izgleda next gen 💞
Deadwalker Odigrao tu igru u cijelosti, osvojio čak i platinu lol. Meni dosta dobra jurilica, šteta što je IP završio tako kako je.
PS2MASTER Šteta što si je Evolution zacrto sudbinu sa online problemom prilikom izlaska igre. Al sve u svemu, odlična igra. Sva sreća da sam sve pokupovao. 😃
emilijo Žalosno je to što je Driveclub trebao biti PS4 launch igra. Na kraju su je odgodili na godinu dana, i opet kad je izašla online je bio krš.
emilijo Tko zna. Možda za nekih 10 godina Sonyju padne na pamet da izradi Driveclub remaster (kao što je bilo sa Burnout Paradise). Ipak je Sony vlasnik IP-ja, samo bi neki drugi studio trebao biti.
montoya Žalostan dan. Moje je mišljenje da je DC season pass ponudil najviše od svih racing igara, a i puno šire. EvoS je primjer kak proširiti igru, koja iskreno od početka i nije bila cijela. Uz FH3, meni najbolja arkada prošlog desetljeća.