AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
101/100
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
101/100
Prvi NieR je odlična igra i šteta što je mnogima prošla ispod radara.
Kriteriji su otišli u ponor. Kriv je Ubisoft.
Otkuda odjednom sad svi na forumu vole Nier?
Ja sam mislio da je tu igru igrao samo Solid Merlin.
Icek Naravno, to se i događa u raspravama. Kad vidiš da nekog smeta izgled zgrada u igri, vidiš odma da nije baš shvatio poantu igre. Isto kao i način borbe, sama borba itd, to uopće nije poanta te igre. Makar takav fajt i promjenu perspektive koristi fenomenalno. Uživao sam i svemu, ne mogu se požalit. Uvijek može bolje, ali u Nieru nema potrebe
Ajmo se pokušat ne lagat i ne pretjerivat na temelju uspješnog nastavka. Men se Automata nije svidila, ali mislin da se generalno radi o vrlo kvalitetnoj igri u kojoj ne mogu izdvojit ništa objektivno loše samo se meni ne svđa.
NieR original nije bija takav, sičan se u vrime kad je izaša da je bija popljuvan i da je zapravo ima vrlo vrlo malu skupinu ljudi koji su ga cijenili i to pretežno radi priče. Svi ostali segmenti igre su ispod prosječni čak i za prošlu generaciju konzola.
Malo prije dan ga upalija na x360 cisto da se prisjetin zasto je nisan volija... Sve mi se vratilo u 20 min igre.
munja Ja sam realno sretan jer me zanima priča, stao sam negdje jer jer nešto drugo bitnije izašlo. Nije da je igra bila najbolja na svijetu, daleko od toga. Pretjerivanje je dijelom jer je hejt jak pa se mora balansirat
Sjećam se da je početak bio dosta velik smor. Baš me živo zanima kak misle to remasterirat. Možda bude dobro, ali velim, zanima me priča. Igrat ću i ako bude 5/10.
foggy Igra realno je za 5/10. Premda je baš drugačije iskustvo od većine odigranih igara nije mi bilo nužno bolje.. neznan uopće kako bi opisa. Ono šta mi se najviše urizalo u pamćenje je da je u to vrime bila najružnija igra koju san ikad odigra. PS3/X360 igra koja izgledon nije bila u rangu PS2 igara... mislija san da pretjerujen dok je jučer nisan opet upalija, užas.
Hvala! Potrudio sam se.