• Gaming Vijesti
  • Zbog preopterećenosti interneta Sony smanjuje brzine na PSN-u

Meni ne zvuci kao dobar trade off. Meni zvuci kao losa optimizacija kriminalno nekvalitetnih mreznih komponenti playstationa koje ne mogu podnijeti malo veci protok podataka, posebno osjetno naravno u podosta f2p igara. Zivimo u 2020.

biver

Istu stvar su već napravili netflix, disney, youtube i niz drugih davatelja striming usluga iz istog razloga. Nije vrag da su svi nesposobni kao sony? Europska komisija je zatražila da zbog povećanja prometa interneta izazvanog virusom svi smanje kvalitetu svojih usluga kako u europi ne bi pao internet. Ove mjere vrijede samo za europu. U ostatku svijeta sve radi normalno kao i do sada.

Ako se još malo smanji download na PSN, konzola će počet uploadat.

weky E jesi me sad dobro nasmijao. Ali da, istina. Evo ja sam stavio tri igre skidat, od kojih je jedna Doom 64 (99.16MB će mi skinut za 9 minuta, Wuhu) te očekujem da se skinu taman kad Korona prođe. Ali da, treba se solidirati sa ljudima kojima je net potrebniji za druge stvari.

Imam 4mbps i ne znam o čemu pričate. Meni je isto sve.

Sad si kupujem Planet Zoo. Baš me zanima oće se skinut do jeseni.

boja1964 Netflix, disney i youtube nisu krs kao psn, htjeli mi to priznat ili ne. Psn struggle-a i u savrsenim uvjetima, ovo sad ce bit grob.

kako su loši. Disneyu šteka net jer sama qrac a FFA nikad bolje radio. Slučajnost? I don't think so.

Kao da je i dosad bio nešto brži.XBL je godinama ispred PSN šta se tiče brzine skidanja igara i stabilnosti mreže.

master_x A je, imaju one svoje super duper servere ili što već. Meni smeta što Netflix skine bit rate i meni koji ionako imam najnižu rezoluciju pa mi izgleda kao da gledam divx.

Gledaj to s ove strane, barem su smanjili cije – a da, nisu.

Fico Taman sam produžio, da mi dete nije doma kurca bi dobili.

ikral Ja sam dan prije naplate otkazao. Nek si ga fafaju. Uzeo Amazon Prime trial umjesto toga.

Meni torrent radi odlično.

Evo, danas mi Xbox totalno neće na store. Jesu i oni šta smanjivali?

Ocjene ekskluziva na Metacriticu.