lol cod velik brend... ne pada mi na pamet da kupujem cod, posto jedino sta valja u codu je warzone. ako su u necemu pogodili, pogodili su u tome da su napravili br. kakav treba biti
COD: Warzone je prebacio 30 milijuna igrača u samo 10 dana
Jedan od najprodavanijih serijala u povijesti i kažeš nije velik brend. A nekad se stvarno može gluposti pročitati.
Fico prije 10 godina je nesto i vrijedio, zadnih par godina je samo bilo stancanje serijala na zastarjelom enginu s premalim mapama, nista posebno
Ponovit ću, jedan od najprodavanijih serijala u povijesti. Nadodat ću, najprodavanije igre u periodu kada izlaze koja sada na svojoj besplatnoj verziji ima 30 milijuna igrača. Nije velik brend? Koga briga o kvaliteti igre, to je u potpunosti nevažno, govorimo o veličini brenda.
lol Cod nije velik brand, Wtf? a što je tebi velik brand @psyborg6of9 ?
Mislim da je htio reči da nisu dovoljno kvalitetne igre. No slažem se s njime oko reciklaže svega i zastarjelosti svega. No i to se promijenilo sa MW i nadam se da dolaskom nove generacije i novih mogućnosti da će se CoD polagano, ali sigurno mijenjati na bolje. No ne slažem se da su mape premale. CoD se voli i igra baš zbog tih malih mapa. Tko voli velike mape ima Battlefield. Svakome ponešto.
- Uređivano
Icek Do modern warfare-a su reciklirali jedan te isti engine 20 godina, a netcode im je i dalje ocajan, njihova odlucnost da ustede svaku je*enu kunu je impresivna...
Uz R6 Siege ovo je najbolja stvar koja se dogodila online fps zanru u desetljecu!
ivan_frakin
Ovu generaciju su promijenili 3-4 enginea, ali lakše je mlatiti praznu slamu.
Je ali problem je što likovi igraju s Apex Xim-om pa mi svaku volju ubiju za igranjem .
Zašto to više ne zabrane i isto se čudo događa kod Warzona gdje sustav ne prepozna miš .
HideooKoojima
Od rundi koje sam pobjedio solo i squad bas sve su bile crossplay sa velikim brojem PC igraca. Tako da nemam problem sa njima. Ali onda mi je jucer frend poslao video na kojem se prikazuju citeri koji su tek poceli.I od danas trazim bez crossplaya servere.
weky Jesu vraga, sve je to jedan te isti engine s "poboljšanjima"
Igrao danas par rundi sa frendom. Solidna zabava, makar ne znam kaj trebam radit. Uzmem pusku koja mi se najvise svidi, idem prema krugu i pucam sve kaj se mice.
- Uređivano
fensisuperstar nesto sto ljudi godinama prepoznaju po kvaliteti, a ne po stancanju naslova na zastarjelom engineu iz godine iz godinu.... ako cemo gledat samo po broju prodanih primjeraka i hindustan ambassador je isto jako velik brand.
- Uređivano
zasto je skinut u 30 milja, ne zato sto je velik brand, nego zato sto su pogodili napravit jbno dobar battle royale za razliku od zadnjeg coda, mapa je dobra, gulag je pun pogodak, kupovanje igraca natrag od strane tima isto, ne lutas pola gejma armor i dodatke za wep, imas mogucnost kupovine custom loadouta, brz br. nabijen akcijom i kad te netko rokne ne znaci da je kraj za to im skidam kapu. sta se nudi drugo od battle royale, crtic fortnite takozvani cartoon gradzevinski simulator, ring of elysium koji djeluje preplasticno, voznja vozila u tom gejmu je komicna, apex sa 256 svemirskih oruzija kojima bi ljudi trebali ovladat, pubg koji se placa i koji je dozlogrdio i bogu i vragu zahvaljujuci politici pubg corp. za cod kao cod ne bi dao ni lipe, jer nisam neki fanatik easy mode, low brain casual fpsa, gdje je pogled na mapu pola toga i gdje mogu silovat ljude kill streakovima. drazi su mi fpsi gdje moras ovladat stife, rocket jumpom, koristit sluh, mozak i poznavanje mape, ovladat shock rifle comboima, al jbg to se u danasnje doba ne prodaje.