Baš i nije istina. Na PS4 postoji Season Pass za prvu i drugu sezonu. Doduše, neke stvari i cijene bi i prožvakao kada bi na PS4 došao makar fragment stvari koje su došle na PC. PC verzija i PS4 verzija su dvije totalno različite igre.

Icek Istina, igra na ps storeu ima season pass, a i cesta su snizenja. Meni je i vanilla na ps4 pre overwhelming prema tome osobno nista vise ne trazim niti mi trebaju ikakvi dlc-i i dodaci. Prestao sam igrat zbog prevelikog learning curve-a i gomile informacija i mogucnosti.

biver Ja sam na igru potrošio oko 300h, a MINIMALNO toliko još sam proveo na YT gledajući videe i učeći kako pravilno razviti ceste i kvartove. Pošto je igra na granici simulacije sim buildera, ofc da je veliki learning curve. No kad jednom naučiš tj savladiš većinu toga te kreneš držati ogroman grad pod kontrolom, bit će ti nemjerljiv gušt u igranju.

Nisam igrao sad već jako dugo vremena, ali meni je u nekakvom endgameu najviše smetao glupi AI za promet. Imaju četiri trake na autocesti i svi se voze u desnoj. I te slične gluposti.

Fenix Krivo, AI nije glup, samo jako dubok i detaljan. Imati dobar promet zahtjeva jako jako jako puno razmišljanja i planiranja najmanje sitnice. Evo ponovo sam krenuo igrat ga i "gradim" grad tj promet već 20h. Na momente zaista djeluje glup AI, ali kada zagrebeš jako jako duboko u samu srž prometa odnosno posloženosti vlastitog grada i prometnica, vrlo lako shvatiš da si u biti ti kriv.

Glup je AI i to najviše zbog ograničenosti procesora. Ti moraš gradit grad prema AI i njegovoj glupoj logici, a ne prema "našoj".

Jednom kad dođeš do 100k i radiš zaobilaznice oko kvartova baš dođe do izražaja. Npr ovo što sam rekao. Imaš desnu traku za izlazak s autoceste i još 2-3 za ići ravno. Tri trake će biti prazne, a ova skroz desna puna.

Fenix Opet ti sve zavisi što je u tim kvartovima te da li je kvart možda lakši/brži put za doći do neke zone poslije tog kvarta. Ima jako puno detalja koji ovise o tome kakav će biti promet. Ponavljam, nije AI savršen, ali ima logike.
          Plus, grad moraš planski graditi, jer gašenje vatre kad grad naraste nećeš ništa postići, ako unaprijed nije osmišljeno i predviđeno sve. Ja sam sinoć cijelu noć skoro gradio tj planirao industijsku zonu i aerodrome sa javnim prijevozom između istih. I opet sam skontao par grešaka koje bi me koštale lošeg prometa kad grad naraste. U početku se i ne bi vidjelo, ali kasnije bi.
          Ima na YT dosta videa ljudi koji drugima rješavaju prometne probleme i kroz te videe jako puno toga naučiš što i kako. Nažalost, kako konzole nemaju 75% stvari koje PC zajednica ima, o modovima da ne govorim, na konzolama se mora jebački improvizirati da se naprave slične stvari.

Fenix srecom imamo modove za to
          ne znam vise kak se zove al mozes oznacit kam koja traka ide
          jer da 4 trake su i svi se voze po jednoj