Nadam se da je u pitanju remake bilo kojeg Tony Hawka od jedinice do Undergrounda 1.

maverick I najbolji TH je bio Underground 2

Meni je isto ovo bio najdraži barem što se tiče SP.

Realno samo prva dva Tony Hawka valjaju. Sve nakon toga je bilo za posrat se.

Trojka je bila zakon kad je izašla na PS2, e to je bio next gen!

Prvi ne valja jer je gameplayem postao totalni drlog. Duja je to sve fino poispravila u svim segmentima. Meni je najdraža, al ipak UG1 je kulminacija. Nakon tog životni ciklus počinje žešće propadat.

yakuza_stinger nije nego je U2. A što se tiče zastarjelosti, sve su to sa današnjeg gledišta drlozi, ne zabludjujte se. Skate serijal se popisa na Tony Hawks pa je opet zastario.

A ne znam baš...

• lokacije su hit or miss, neke su bolje a neke lošije od UG1
    • išlo mi je na živce ono kad bi izvukli nekog random lika s vozilom (Bik, kolica i tak to) da s njim se izvodi neki event
    • priča mi je puno lošija. Jedinica ima možda klišej (random skejter koji oće postat pro) od priče, al mi je bolja nego par idiota koji izvode Jackass pizdarije u igri i natječu se kao tko će veći kaos napravit. Plus nema biranja oćeš bit u Tony Hawk ili Bam Margera timu. To bi već bilo bolje.
    • Skatopia je smeće
      I tak dalje

Soundtrack je odličan. Frank Sinatra baby. U2 mi je možda najigranija igra toga razdoblja. Frend i ja bi satima igrali i onda na pravi Skate vanka I epic fejlanje. Stari mi je morao kupiti skate radi te igre Killer Loop marke. Dns sluzi kao postolje za neki cvijet materi mi lol. Meni je Skatopia bila dobra.

Meni je I wasteland bio ok. Zapravo su mi ti prvi bili najgori. Ovo čim si po gradu mogao slobodno skejtati, postalo je dobro.