Odlična recenzija, prvi mi se nije svidija pa sumnjan da ce ovaj. Nekako mi soulslike igre gube smisao nakon Sekiro combata.
Recenzija | Nioh 2
Svaka čast na ovako detaljnoj recenziji.
Sve mi izgleda vrh osim pojačanog Diablo like lootfesta kojeg nisam volio ni u prvoj igri. Srećom gameplay ubija pa mi neće biti toliki problem.
- Uređivano
munja A da, ali dosta je zapravo postalo slično uz taj yokai counter, a yokai movesi su odlični makar možeš uredno s katanom sve posjeć bez da ih koristiš. Ako nisi prvi volio, ne vjerujem ni da ćeš ovaj, ali ako mu daš šansu i imalo ti se svidi - na konju si, igra je do jaja.
Solid_Snake Svaka čast na ovako detaljnoj recenziji.
Sve mi izgleda vrh osim pojačanog Diablo like lootfesta kojeg nisam volio ni u prvoj igri. Srećom gameplay ubija pa mi neće biti toliki problem.
Da, loot pada kao je Božić svake minute. Nema šanse nešto zadržati kad za 2 minute imaš bolje. Na kraju sam bio totalno slab jer sam našao tako dobar set i nisam htio drugi Ali, ima super fora, mozes refashionirat equipment da izgleda kao jedan od onih što si već imao, tako da su mislili na sve
Odlično, ide i ovo na listu, valjda će prije kraja godine stić doć na red Drago mi je da ti je bila dobra, očekujem još osamdesetak sati zabave kao u prvom nastavku.
To je i u samoj jedinici bila najveća zamjerka. Šteta da nisu poradili na većem broju različitih protivnika, ali ok, prošlo je već neko vrijeme od kad sam igrao pa ću pretrpit, samo da su bossevi dobri
Dalo bi se razmisliti o ovoj igrici, ali mislim da bi bio red ne preskakati prvi dio.: p