• Gaming Vijesti
  • Dok neki drugi izdavači blokiraju igre s GeForce Now cloud servisa, Epic Games ga objeručke prihvaća

A Epic Games ima strašno puno novih igara u zadnjih 10 god.

Pratim svaki dan nvidia feed jer osobno koristim uslugu i geforceNow nazalost ozbiljno tone u propast. Iz dana u dan nestaju igre sa servisa, i to aaa naslovi zbog kojih sam ja, a i ostali uslugu poceli koristiti. Sto se Epic games-a tice i dalje je 99% njihovih igara nepodrzano u geforceNow-u tako da ne bi dobili krivu sliku iz ovog clanka. Imam u library-u Epica 20-ak igara i niti jedna nije podrzana...

biver Daj mi nabroji njihovih barem 10-ak igara koje imaš.Tu ne mislim na Epic Games Store nego baš na igre koje su oni proizveli a da nije Fortnite.

biver
    Te igre koje imas u library si uzeo dzabe koje su dijelili ili

Ja mislim na epic games store, nismo se razumjeli, zapravo ja nisam dobro razumio temu jer se navode i igre sa epic games storea. Problem je sa storeovima opcenito jer oni nisu vlasnici igara tako da odlucuje publisher i gforceNow propada sve dublje jer jedine igre koje ostaju su manje vise f2p naslovi i indie igre uz iznimku nekih vecih publishera koji su potvrdili suradnju sa nvidiom.

doslovno je google napravil EGS move na nvidiju. Platil je izdavačima da odjebu nvidiju

Većina "velikih" izdavača ima vlastite planove za streaming, makar i posredno preko drugih. Njima očito nije dovoljno da prodaju igre, već žele i prihod od streaminga, što Nvidia naravno ne želi plaćati.

Sad kad ih Nvidia uništi s driverima. 🤣

Koji jazavci, umjesto da budu sretni da ljudi sa slabijim računalima kupe igru i igraju preko Nvidia streama, izdavači bi još para za nešto što su već prodali. A baš sam mislio postati PC streaming race kad ono ćorak.

biver Sto se Epic games-a tice i dalje je 99% njihovih igara nepodrzano u geforceNow-u tako da ne bi dobili krivu sliku iz ovog clanka. Imam u library-u Epica 20-ak igara i niti jedna nije podrzana...

Pa upravo to je i poanta, da stiže podrška kroz Store da izdavači svoje igre lakše mogu ponuditi na GeForce Now.

A što se tiče ostalih igara koje izlaze, mislim da sigurno dogovaraju nekakve bolje uvjete s Nvidiom u pozadini. Žele i oni dio kolača. a zasad ne dobivaju ništa (od samog streamanja)

al zašto bi išta i dobili? nvidija hardver, serveri, podrška. developeri//izdavači dobiju svoj keš od prodaje igara. sad žele i % od pretplate geforce now. dabog da propali i bethesda, blizzard i svi njima slični. Izbacuju sve gore poluproizvode iz godine u godinu.

Pa baš zato je dobro što miču svoje igre. Rade quality assurance za Nvidiju i onda se još grinta jer na servisu ima manje smeća. 🤣

quabity assuance