A Epic Games ima strašno puno novih igara u zadnjih 10 god.
Dok neki drugi izdavači blokiraju igre s GeForce Now cloud servisa, Epic Games ga objeručke prihvaća
Pratim svaki dan nvidia feed jer osobno koristim uslugu i geforceNow nazalost ozbiljno tone u propast. Iz dana u dan nestaju igre sa servisa, i to aaa naslovi zbog kojih sam ja, a i ostali uslugu poceli koristiti. Sto se Epic games-a tice i dalje je 99% njihovih igara nepodrzano u geforceNow-u tako da ne bi dobili krivu sliku iz ovog clanka. Imam u library-u Epica 20-ak igara i niti jedna nije podrzana...
Ja mislim na epic games store, nismo se razumjeli, zapravo ja nisam dobro razumio temu jer se navode i igre sa epic games storea. Problem je sa storeovima opcenito jer oni nisu vlasnici igara tako da odlucuje publisher i gforceNow propada sve dublje jer jedine igre koje ostaju su manje vise f2p naslovi i indie igre uz iznimku nekih vecih publishera koji su potvrdili suradnju sa nvidiom.
doslovno je google napravil EGS move na nvidiju. Platil je izdavačima da odjebu nvidiju
- Uređivano
Većina "velikih" izdavača ima vlastite planove za streaming, makar i posredno preko drugih. Njima očito nije dovoljno da prodaju igre, već žele i prihod od streaminga, što Nvidia naravno ne želi plaćati.
fensisuperstar
EGS je "probudio" Steam iz sna
Sad kad ih Nvidia uništi s driverima.
Koji jazavci, umjesto da budu sretni da ljudi sa slabijim računalima kupe igru i igraju preko Nvidia streama, izdavači bi još para za nešto što su već prodali. A baš sam mislio postati PC streaming race kad ono ćorak.
biver Sto se Epic games-a tice i dalje je 99% njihovih igara nepodrzano u geforceNow-u tako da ne bi dobili krivu sliku iz ovog clanka. Imam u library-u Epica 20-ak igara i niti jedna nije podrzana...
Pa upravo to je i poanta, da stiže podrška kroz Store da izdavači svoje igre lakše mogu ponuditi na GeForce Now.
A što se tiče ostalih igara koje izlaze, mislim da sigurno dogovaraju nekakve bolje uvjete s Nvidiom u pozadini. Žele i oni dio kolača. a zasad ne dobivaju ništa (od samog streamanja)
al zašto bi išta i dobili? nvidija hardver, serveri, podrška. developeri//izdavači dobiju svoj keš od prodaje igara. sad žele i % od pretplate geforce now. dabog da propali i bethesda, blizzard i svi njima slični. Izbacuju sve gore poluproizvode iz godine u godinu.
Pa baš zato je dobro što miču svoje igre. Rade quality assurance za Nvidiju i onda se još grinta jer na servisu ima manje smeća.
quabity assuance