• Gaming Vijesti
  • Anketa o navikama igrača i povezanosti sa životnim zadovoljstvima

Dragi fellow gameri, molim vas da odvojite 7 minuta svog vremena za rješavanje ankete kako biste mi pomogli da dobijem novi achievement u životu (diploma), a ujedno saznali i nešto novo o sebi i vlastitim navikama igranja! 😄

https://forms.gle/1srkbLzVhK41N82k6

Rezultati istraživanja bit će dostupni po završetku izrade cjelovitog rada, a za sve upite o dobivenim rezultatima ili temi rada, molim Vas da se javite na e-mail: mneralic05@gmail.com.

Ispunio. Sretno s prikupljanjem ispitanika i diplomskim, kolegice.

Krenija sam ispunjavat ali zaredalo se previše pitanja koja nisam zna kako odgovorit pa sam odusta, sorry.

Ja san isto krenija, i odusta.. Ma nemoj me brate smarat glupin pitanjima i to se svako drugo, treće pitanje ponavlja

Dva dalmatinca zaredom odustala...jel ovo pravi test iza ankete?

munja Koja se pitanja ponavljaju? Hvala na feedbacku, i naravno, vaše je pravo odustati kad i ako to želite..

🙂
    😀
    1 / 2
    Edit: Hvala svima koji su ispunili. Puno mi znači

Pročitaj na portalu
    Članak

Anketa o navikama igrača i povezanosti sa životnim zadovoljstvima

Marija Neralić (MNera na FFA) povodom diplomskog rada pokrenula je istraživanje kojem je cilj “proučavanje povezanosti aspekata i navika igranja videoigara sa zadovoljstvom životom te problematičnim korištenjem ovog medija.”

Tema je istaknuta na portalu.

Ispunio, ali moram reći da anketa postane zamorna kasnije sa onim 1-7 odgovorima i ponavljanjem, to baš ubije želju za ispunjavanjem. Samo dobronamjerna kritika jer sam i ja imao ankete sličnog oblika te samo nastojao što više smanjiti količinu takvih pitanja. Sretno!

Riješio. Malo mi je čudno da je Street Fighter stavljen kao akcijska igra/shooter. Nego, slažem se da se pitanja ponavljaju, često i na istoj stranici, ponekad i na različitim stranicama. Iz pitanja se daje zaključiti da li sam zadovoljan samim sobom te koliko me gaming čini sretnim odnosno mizernim. Malo zaista čudan odabir pitanja moram priznati.

Ja odustao nakon druge stranice, nisam imao volje dalje. I nema na izbor akcijska avantura kao recimo Tomb Raider, God of War...