• Gaming Vijesti
  • The Last of Us postaje TV serija, radi je HBO i tvorac mini-serije Chernobyl

Prvo Witcher, sad TLoU. A ja i dalje čekam Mass Effect seriju.

Ko je gledo Prisoners, složit će se da bi Hugh Jackman bio savršeni Joel.

A ovo... Hbo je u pitanju, uopće ne sumnjam u kvalitetu.

Je, to je i meni palo na pamet. Frajer je Joel.
    A Ellie Ellen Page.

Ellen je sad već malo prestara, prije 15 godina bi bila savršen izbor. Jackman rođen za ulogu ali nismo mi te sriće.

weky Baš kak veli Shooter, prestara sada, ali Sophia Lillis iz IT-a bi bila dobar izbor.

Tuhy Također ne sumnjam. Samo šteta što su GoT otkazali nakon odlične 6. sezone. Tragedija ko Rome i Deadwood.

Hvala bogu sta je serija, a ne film !!! Jel potvrdeno da je radnja Ellie/Joel?

Karl Urban bi bio vrlo dobar izbor!

Joe Manganiello bio bi rođen za Joela, ali kolaju glasine da se radnja ne bude vrtila oko njih dvoje. Isti univers druga priča.

Meni se čini da ovo ima prilično dobru šansu da bude okarakterizirano kao TWD klon. Nadam se kvalitetnoj seriji od max 8 epizoda i koja ne bi trajala dulje od 3 sezone. To bi recimo bilo ok, da ne završi kao sapunica u koju se spomenuti TWD pretvorio i koju nitko tko drži do sebe više ne gleda. Što se tiče odabira i angažmana glumaca, tu uvijek završi suprotno onome što fanovi misle da je najbolje, pa uopće ne bih ni nagađao tko će biti. Ako uopće i bude preslika TLOU, što bi igrači očekivali kao radnju serije.

escoban Jel potvrdeno da je radnja Ellie/Joel?

Nije ništa još potvrđeno. Ja bi čak volio da radnja uopće nema veze s Ellie i Joel

Ne znam, snaga igre je u karakterizaciji i glumi glavnih likova i njihovom odnosu. Svit ka svit je samo još jedna zombi postapokalipsa, bez obzira šta nisu zapravo zombiji. Ok malo unikatniji neprijatelji, mogu već zamislit koju napetu scenu sa šuljanjem pored clickera i onim njihovim zvukovima.

Ali koliko god volim TLoU, ima puno drugih univerzuma i priča iz igara koje bi radije tija vidit u filmu ili seriji, naravno pod uvjetom da je napravljeno kako triba.

nizi medij. bit ce sranje.
          disu dislajkovi

a ovo ce bas biti sranje na kvadrat. ni da mi tata glumi joel-a ne bi pomoglo da budem trunke uzbudjen.