Očekivao sam da će samo najbolji među nama prepoznati važnost i genijalnost Media Moleculea i Dreamsa. Uopće nisam iznenađen da je među najboljima dobri i pošteni AlexY.
Zapravo, sramežljivo priznajem da igru imam već nekoliko dana, ali sam se bavio puno većim pizdarijama nego što bi to bilo bavljenje Dreamsom. Poslije ću se obnažiti i pod tušem ispiti limenku Red Bulla, a onda ću završiti barem taj Art's Dream. Budite sigurni da ću vas u sljedećih tjedan dana dana jurišati po forumu uz: "Ako ne kupite primjerak Dreamsa za 269 kuna, imati ćete noćne more sve dok se ne ugase serveri igre (znači duuugo)," ili "Ako imate 269 kuna i mislite da Dreams nije za vas, imati ćete 269 kuna i nemiran san," ili "Ako ne mislite da je Dreams eskapistička droga u gradu bez dilera, umrijeti ćete od žeđi uz neplaćene račune," ili "Ako ne nabavite Dreams SUTRA (!), sljedećih mjesec dana ćete gradom šetati sa umjetnim brkovima, a onda će vam ih netko skinuti s užetom za gimnastiku . . . s deset metara udaljenosti" . . .
I TAKO DALJE.