Je li ovo prva-druga maksimalna ocjena u povijesti?
Inače, odlična reca. Dreams je stvarno posebna igra. Igam i ja i nevjerojatno što ljudi rade i što će tek raditi u igri.
Je li ovo prva-druga maksimalna ocjena u povijesti?
Inače, odlična reca. Dreams je stvarno posebna igra. Igam i ja i nevjerojatno što ljudi rade i što će tek raditi u igri.
viper je dao cini mi se Shdow of the Colossusu iz 2018. maksimalnu ocjenu
Budem ja recenzirao igru Unreal Engine 4
Nisam ja, Viper je i za SotC i za GoW dao stotku
Hvali Snove, drž se igrica.
Samo igrice!
Očekivao sam da će samo najbolji među nama prepoznati važnost i genijalnost Media Moleculea i Dreamsa. Uopće nisam iznenađen da je među najboljima dobri i pošteni AlexY.
Zapravo, sramežljivo priznajem da igru imam već nekoliko dana, ali sam se bavio puno većim pizdarijama nego što bi to bilo bavljenje Dreamsom. Poslije ću se obnažiti i pod tušem ispiti limenku Red Bulla, a onda ću završiti barem taj Art's Dream. Budite sigurni da ću vas u sljedećih tjedan dana dana jurišati po forumu uz: "Ako ne kupite primjerak Dreamsa za 269 kuna, imati ćete noćne more sve dok se ne ugase serveri igre (znači duuugo)," ili "Ako imate 269 kuna i mislite da Dreams nije za vas, imati ćete 269 kuna i nemiran san," ili "Ako ne mislite da je Dreams eskapistička droga u gradu bez dilera, umrijeti ćete od žeđi uz neplaćene račune," ili "Ako ne nabavite Dreams SUTRA (!), sljedećih mjesec dana ćete gradom šetati sa umjetnim brkovima, a onda će vam ih netko skinuti s užetom za gimnastiku . . . s deset metara udaljenosti" . . .
I TAKO DALJE.
Nažalost ne vjerujem da će joj dobre ocjene pomoći jer realno tko će ovo igrati? Da se igre mogu exportati za neke druge platforme pa ajde.. ovako mi nema nekakvog smisla osim za mali postotak igrača koji će vidjeti zabavu u ovakvom nečemu.
"Ako vam Dreams za 269 kuna nema smisla, onda ništa nema smisla. U tom slučaju Dreams je kao i sve ostalo na ovom svijetu. U tom slučaju Dreams je cijeli svijet."
Mogu ovako cijelu večer.
Na kraju krajeva ne mora se svaka igra prodavat u 10 milijuna kopija. Meni je super što je jedan ovakav projekt uopće dobio pažnju, vrijeme i novac od Sonyja. Rezultat je odličan, a za relativno malu cijenu možeš igrat godinama. Ljudi kojima će se svidjeti takav tip igara postoje i Dreams će nastaviti egzistirati barem u svojoj nekoj niši.
U najmanju ruku će imati uspjeh poput LPB-a, s tim da je potencijal značajno veći i mislim da će ovo biti projekt na duge staze. Mene strašno zanima kako će te community igre izgledati za godinu dvije kad se udruže igrači, stvori pristojna baza asetta...
Evo baš sam otvorio sad Reddit i čini mi se da je zajednica već sad dosta snažna.
Konacno cemo igrat rimejkove svih igara koje nikad nisu dobile takvu vrstu paznje
Podrzava li PS verzija mis i tipkovnicu
Brijac Nije baš isto nešto napraviti u jednom Robloxu ili Garry's Modu naspram ovoga. Nije uopće pitanje bi li imalo publike na PCu, naravno da bi. Ljudi još rade Byond servere pobogu.
Joker Tipkovnicu možeš koristiti za tipkanje kao i inače na PS4, ali miš ne. Nema ni puno smisla jer običan DS4, ali pogotovo Move kontroleri, rade bolje od miša u 3D oblikovanju.
yakuza_stinger and dont you forget it