• Gaming Vijesti
  • Sony ima problem s PS5 proizvodnjom i finalnom cijenom konzole zbog većih troškova proizvodnje

Nema veze cijena, kupuje se.

Znači, ipak nije problem u slaboj konzoli i činjenici kako su krenuli ispočetka pa nemaju gotov proizvod niti išta za pokazati? Sada se navode neki drugi problemi koji mi nekako logičnije zvuče od prošlotjednih. Pogotovo mi je lijep onaj dio o kvalitetnijem prozračivanju konzole a najbolji dio mi je nedoumica oko cijene. Znači lome se da li prodavati konzolu za 499 dollara ili za manje? Jako lijepa nedoumica i još bolja vijest. Da me zajebu i stave 499 dollara uz kvalitetno hlađenje i sve ostalo što su naveli bio bih jako sretan. Ne bih se previše bunio. Naravno, ako bude manje, još više razloga za zadovoljstvo. Činjenica je po svim ovim navodima koje ipak moramo uzeti s rezervom da konzola neće ići preko 500 dollara. Jako lijepo.

Znaci ipak nije pomno planirano, nego su iskrsli problemi i nedoumice u zadnji trenutak, nesto sto si tvrdio da nije moguce. Biti ce promjena u dizajnu hladenja, nema dovoljno memorije na trzistu, cijena ce vjerojatno rasti, nece biti dovoljno primjeraka za prvi val potraznje... Zanimljivo...

chono7
    Nisu mogli planirati corona virus te probleme s isporukom čipova na tržištu. Nigdje ne piše da su u zadnji tren mijenjali konfiguraciju konzole a zna se što to znači, pogotovo kada tvrdiš da je osjetno slabija od konkurencije. Odjednom se više to ne navodi već neki sasvim drugi razlozi koji su sasvim prihvatljivi. Jedno su nedoumice oko cijene a nešto sasvim drugo tvrditi kako je konzola osjetno slabija pa kreću sve ispočetka.

boja1964 ne razumijem zasto se uopce trudis nekima ovdje nesto objasniti?! opcenito mislim, ne u vezi ovoga sada posta.

chono7
      A što su virus i nestašica čipova na tržištu nego prihvatljiv razlog?
      Daj mi reci kako je netko mogao planirati corona virus i nestašicu čipova na tržištu uzrokovanu tom pojavom te veliku potražnju na tržištu za istima? Ako čitaš s razumijevanjem, u što sumnjam s obzirom na ono što pišeš, mogao si pročitati prošli tjedan da sony ne predstavlja konzolu jer je osjetno lošija od konkurencije pa sve kreću ispočetka a ovaj tjedan se govori da su problemi nastali opet navodno zbog sasvim drugih razloga? Ono, možeš pojmiti razliku između teksta od prošlog tjedna i ovog teksta? Nije atomska fizika.

Vidim da si sustavno iskljucio dio o losem dizajnu hladenja i preinakama na njemu. Mozes li to pojmiti ili ne citas kako treba? Je li opravdan razlog jaka konkurencija? Ili nije? Bilo je govora o prinakama na taktu procesora i nesto oko memorije. A bogami ni gpu nabrijat nije neka nauka, pogotovo danas. Ne o redizajnu ispocetka kako seruckas.
        Uglavnom trkeljas gluposti i filozofiras.

boja1964
        Sony se mora ugledati na Microsoft u nekim stvarima, kao npr. da PS bude tisija konzola