Ovo je baš jebena usluga i ako zaživi na duže vrijeme, predstavlja ono najbolje što se moglo ponuditi od cloud gaminga. Fantastična ponuda Nvidije.
Nvidia lansirala GeForce Now servis – vaše PC igre igrate gdje i kad želite uz RTX podršku i max postavke
Treba i taj ray tracing isprobati
Probao, uzeo founders, spojio prosjecni laptop star 3 godine. Igram Heroes of the Storm, moj laptop vrti na srednjim postavkama 25-30fps kad nije borba. Preko ovog cuda vrtim na ultra 130-150 fps prosjek. Meni dosta, zahvaljujem na clanku, otkrio sam ovo jutros na wc-u.
Vrhunska cijena.
- Uređivano
E i samo da napomenem, nisam 100% siguran, al 99% jesam, besplatna verzija ne limitira igranje na sat vremena dnevno vec limitira game session na 1h sto pretpostavljam da znaci da puca servis i da je samo potreban restart igre. Dakle ne mozete igrati u komadu vise od 1h, founderi igraju do 6h session sto je i vise nego dovoljno.
Inace, mozete si i isprobati kao founder, dakle rtx i sve to, ali za to vam treba kartica bilo kreditna ili debitna. Caka je u tome da imate odmah u startu 90 dana besplatno i tek onda vam ide naplata i to mizernih 4.99 eur mjesecno. Otkazati mozete bilo kada tako da i nema nekog rizika.
Toliko o inovacijama i napretku kod AMDa. I ovo ce iskopirati od Nvidije, kao i sve ostalo zadnjih 15 godina.
Nisam mislio isprobati jer nisam PC gamer ali sam se onda sjetio da sam prije godinu (i vise) dana uzeo Cities: Skylines kad je bio na nekom brutalnom popustu na Steamu. Tako da sam upalio i isprobao, s time da sam naknadno morao promijeniti postavke jer mi na default "balanced" opciji nije dao FHD rezoluciju. Kad sam to podesio sve je bilo super. Ne mogu procijeniti kakva je kvaliteta slike s obzirom da nisam nikad igru upalio na "normalnom" PCu ali sto se tice izvodenja ovo je bilo odlicno. Ne vidim se nuzno da bi placao godisnju pretplatu za ovo ali dobro dode ovako u nekim situacijama.
Isprobao danas sa igrom Kingdom Come: Deliverance. Bilo je stutteringa, no upaliti takav servis, ulogirati se u Steam account i igrati tako zahtjevnu igru preko streaminga u 60 fps-a, kapa dolje. Sada ću moći nešto igrati i na PC-u u ležećem položaju putem Maca
Baš ću isprobat DIRT Rally kojeg imam na steam a pc mi štuca na njem.
Ako netko koristi molim da navede koji mu je ping ocitan na auto eu serveru i na koji se spaja. Eksperimentiram sa svim postavkama, zasad radi iznenadjujuce dobro
weky vrhunska cjena kazes dosl su pre skupe a amdove su duplo jeftinije i bolje npr rx 5700 je kao rtx 2070 a jeftinija masno a rx5700xt je malo losia od rtx2080tia jeftina 3k
Ok, što god da si napisao.
Opet je netko pustio bota s lanca.
pokakala se nvidija po guglu :3
Probao sam Dirt 3 jer mi drugo ne želi otvoriti i radi jako dobro. Dakle, mogu kupiti najnoviju igru i igrati na svom shitbox kompu, najs.
odjednom su šupci stavili da je google stadia free or some shit đabe sjebala ih nvidija. većina ljudi igra 1080p. Doslovno su im se usrali u usta. A dok dodje microsoftova verzija oni će pokrivati 4k reze i doslovno guglu objansit da van emailova i pretraživača nemaju što radit