Iduci tjedan ce zato bit nesto za igrat. Yakuza 5. Jedva čekam opet strubit 100 sati samo u priču.
Daj mi da igram ovaj tjedan (3.2. – 9.2.)
- Uređivano
Ufff. Petica je jedina uz šesticu koju nikad nisam ni pokrenija. Šesticu samo zato šta nisam peticu, iako sam šesticu kupija čim je izašla. lol Jebate i zaboravija sam da ovo izlazi. U velikim sam problemima. Sićam se da je netko od vas tu bija spominja peticu ka najbolju (ti ili Dormin). Ok, vrijeme je da počnemo baliti u slavu Yakuze 5.
Granblue Fantasy Versus izlazi 6.02 samo za Japan, a na zapadu izlazi tek 3.03
k Više se ni ne sjećam. Ne znam jel bi peticu nužno nazvao najboljom. Što se priče mislim da je Kiwami 2 ipak dere, ali je magnum opus po količini svega. 5 likova, 5 gradova, hrpetina sadržaja. Jako duga je to igra.
- Uređivano
I meni je otprilike najbolja od onoga što sam odigrao (uz Y0 i Y1). Al da, treba još dosta toga nadoknaditi da usporedim sa svime. Y2 se nabavlja vjerojatno za PC, pa držim fige da prebace i sve ostalo. Uglavnom, slažem se da je ogromna igra i bez pol beda je na to otišlo preko 100h. Haruka MVP serijala, lul.
Od svega ovog jedino bi me mozda mogao zanimat Dawn of Fear, izgleda nostalgicno po gameplayu i to je ogroman plus. Ali vidim da je to dosta slabo kolicinom detalja, s izuzetno losim i jeftinim osvjetljenjem i prostorom za hrpu bugova. Budemo vidjeli
Bolje Song of Horror ili Remothered ako ste željni old school horora