Recenzija | Dragon Ball Z: Kakarot
Nisam ziher jel mi drago šta sam pročitao ili ne.
Genijalno mi je kako niti jednom u ciloj recenziji Saiyan nije točno napisano... I kako ima podosta teksta a ništa zapravo nije napisano.
IMO ovo ti je jedna od lošijih recenzija (koje inače i ne volim čitat, rađe sam iskusim). Drago mi je da je priča sjajna, ali tvoj 'humor' u ovoj recenziji mi totalno ne paše, zapravo mi je i zgadio igru.
- Uređivano
munja Da, super seljo misspell...
Kako ne? Grafa smeće, super artwork main story. Borba dobra, repetativna. Igra ko serija minus loš izbor što izrezat (super sejo nije ispo maestralan). Side content osredni, aktivnosti pecanje i glupiranje. I to je to. Sve znaš.
ThaUrban IMO ovo ti je jedna od lošijih recenzija (koje inače i ne volim čitat, rađe sam iskusim)
Kako onda znaš ako ne čitaš recenzije?
Zašto onda 76 ak ništa nevalja. Ja san je prova i combat je katastrofa... Doslovno za debile al sve ostalo mi je na razini. Da je combat recimo ko u Budokai 3 ovo bi bila bez konkurencije najbolja DBZ igra
munja Zato što cjelokupno igra vrijedi te ocjene. Ima svojih mana i van sarkazma, nije toliko baš loše. Zapravo nije uopće loše, samo nije ni bajno. Da je bajno onda bi ocjena bila iznad 80, ali po svemu je neki prosjek, plus dobar voice acting, solida main story, dobar soundtrack, nabere se. Ako ti ne valja, jednostavno nemoj igrat. Borba je simple, to je činjenica. Budokai je maestralan oko borbe? Nisam igrao, ali mogao bih.
Odusta san, čekan bolje dane. Borba je loša skoro ko u Xenoversu.. Samo tamo imaš miljh opcija za customatizaciju.
Budokai 3 mi je onda prije 15tak godina bija vrhunski, nez kako bi se sad drža. No opet kažen da naprave combat u Kakarotu ko u B3 bi bija pun pogodak.
Plus svaki main lik je ima svoj storyline i expended storyline