Kako sam znao da su ograničeno besplatne i ja budala otvorim članak..

Brijac sta bi to trebalo znacit lol imas 3 mjeseca da kliknes na bundle i dodas na acc za stalno.
    ako ti 3 mj nije dosta da kliknes i uzmes igre onda fakat lol

mene zanima tko dosad nema HL na steamu, citavu kolekciju kupis na bilo kojem saleu za sicu

Ne dodaješ za stalno, nego možeš igrat do tog datuma i onda gubiš igre.

Brijac nije istina
      You only have two months to claim the games. Once Half-Life: Alyx comes out in March, all the games will go back to their original price.

Da, izgleda da je ipak dvomjesečni trial za sve HL igre sudeći prema onome što čitav Internet piše. Ja imam Black Mesu i sve ostale glavne HL igre, pa ću claimat original za taj trial kad stignem. Tko zna, možda ostane u libraryju za stalno, ahahah.

Ali ionako je cijena tijekom salea smiješna i stvarno ne znam nikoga koga je imalo interesirao HL, a da ga dosad nije odigrao.

Ja nemam kolekciju na Steamu jer sam igre odigrao na PS3 u Orange paketu, a nemam praksu kupovati igre koje sam vec igrao. STa je sada na kraju, gubis li igre poslje travnja ili ne? Ako da, da znam pozuriti i odigrati ponovo barem Half-Life 2 sa epizodama.

viper89
        Ako je tako super i ispričavam se, ali sumnjam jer kad odeš na steam store igre koštaju, nisu free, nego se mogu skinut samo preko ovog linka iz članka.

Edit: ovo sam našao:
        "This is basically a two-month-long trial; you won’t get to keep these games."