Icek Nakon platiniranja prva dva ME i čekanja inspiracije za treći, iskreno se jako veselim remasteru da ponovo ulupam 300h u ovaj serijal.
Shooter Dugo je prošlo od zadnjeg prelaska. S takvim guštom ću opalit još bar jedan kad i ako taj remaster dođe.
Zero Heat Aha, vidim što si učinio sa retoričkim pitanjem. Ali to je EA, oni nisu predvidljivi, osim kad je u pitanju oridiđi lošost, lol.
k Ako se radi o pravim 60fps remasterima, a ne nekakvim pokajanim portovima koji iskorištavaju staru slavu i slavno ime, biti ću prvi u dućanu Sancta Domenice s nožem u ruci i porukom: "Tuhy me poslao."
maverick a dugo nije najavit neki remaster, tamo jos od bayonette i vanquisha stvarno bi dobro dosao neki
Tuhy Jedinicu vjerojatno ne bi ni pokrenuo (šlampavi gameplay me baš jebački odbijal od igranja, makar se pregrmilo radi svega ostalog), al dvojku i trojku bi silovao. Radije bi ovaj paket na PS5, PS4 je prebrukiran sljedećih mjeseci.
munja Ovo je jedini remaster koji mi triba u životu, inače nisan fan istih. I ja se nadan da će za PS5 izać, i da bude remake (previše tražin). Ionako san odlučija da ne kupujen više ništa AAA naslova za PS4 kad će sve izać za PS5.